Daca zici tu ca fiecare are jumatatea sa, atunci siiigur siiiguur a mea s-a ratacit undeva p'acolo prin indepartare...nu mai vine. M-am plictisit.
Poate ca nu-l vreau chiar pe "el" ala predestinat ci pur şi simplu a trăi frumos şi liniştit alături de o persoană cu care să ma înţeleg, dar cu care să nu fiu compatibila 100%, pe toate planurile. As fi mulţumita să trăiesc aşa şi îmi accept destinul.
Până la urmă, e o chestiune ce ţine de destin.
Unii sunt mai norocosi, întâlnesc acea persoană cu care simt că sunt pe aceeaşi lungime de undă din toate punctele de vedere, pe când cei mai ghinionişti nu-şi întâlnesc niciodată jumătatea.
Intr-un fel depinde doar de noi, de ce alegem. Totul rezidă în alegerile pe care le facem.
Hai mai, până la urmă, tot vom gasi pe cineva sau il vom cauta sau astepta sau macar incerca de a transforma relația actuală într-una pe placul nostru!
Singuri nu murim, oricum!
Stiu ca e afurisit,dar asta pentru ca i place sa sara atunci cand te astepti cel mai putin din toata viata ta. Asta am auzit si eu si cred ca e adevarat. Mie lucrurile bune mi s-au intamplat cand nu ma asteptam sa se intample. De asta stiu tot timpul ca daca ma gandesc la ceva, acel ceva nu se va intampla, nu stiu de ce e asa, dar totul este cum nu te astepti tu . Acum ca sa te ajut nu stiu ce sa zic. Fi si tu atenta la tufisuri, sa il prinzi cand sare, sa stii ca poate sa iti scape. Eu de prost ce am fost cred ca l-am lasat sa scape cu intentie pentru-ca nu eram hotarat si acum la prins altcineva . Nu stiu daca mai are rost sa alerg dupa el, de asta acum regret si ma urasc ( (
Nu cred, unele persoane au parte si altele nu. Sau sta cu cineva o vreme apoi se despart si urmeaza altcineva pana pleaca si moare singur/a. Ori raman singuri pana mor fiecare din ei. Cel mai important e sa ai din ce trai nu sa fi cu cineva. Mie mai mult imi place sa am bani, sa ajut oameni saraci uneori as pune bani in paharul lor daca as avea o groaza de fonduri in contul meu, sa ma simt bine personal la casa mea totul modernizat, o masina grozava, tunata. Femeia nu ma prea simpatizeaza, imi place sa fac bine altora nu sa fiu luat pe interes nici in dragoste si nici in legatura cu partea financiara.
Da asa este, este foarte greu sa nu apartii chiar nimanui. In inima cuiva, in persoana respectiva, gasesti un sprijin cat de mic la necazuri si greutati.
Nu mersi, la ce fata are nu o vad atractiva. Nu stau eu sa vorbesc despre dragoste cu fete, daca ar fi femeie de 30 de ani mi-ar placea.
Nu soarta te uneste. daca stai in casa nu o sa intre cineva pe usa sa iti spuna ce te iubeste.
Cum suntem 7 miliarde e posibil ca fiecare sa aiba o jumatate in lume asta depinde de atractie fizica, atractie fianciara etc cu cat indeplidesti niste criteri cu cat ai mai multe sanse matematic
Salut,
Nu e bine sa crezi asta.
Problema se pune simplu. Daca vrei jumatatea va trebui sa o cauti. Daca vrei sa o gasesti. Daca nu, o sa ajungi sa te multumesti cu ceva ce cat de cat iti place acolo. Dar nu va fi niciodata jumatatea ta.
Cum e si in bazme, printesa a lins multi broscoi inainte sa dea peste cel fermecat. Daca nu ar fi avut noroc, nu l-ar fi gasit.
Si tot in basme se povesteste cum s-au intalnit si au ramas impreuna. Dar nu am vazut pana acum nici un basm care sa povesteasca si cum au trait impreuna pana la adanci batraneti.
'Jumatatea ' cuiva? Exista deseori o astfel de senzatie. Unii o intalnesc de cum se nasc, altii cu o zi inainte sa moara. La 7 miliarde de oameni, in mod sigur exista o persoana care sa-ti cada ca o manusa. De gasit, nu intotdeauna o gasesti, e chestie si de noroc, ar trebui ca toti sa o gaseasca. Alteori o intalnesti (jumatatea ) dar ti se pare asa de 'comuna' incat treci nestiutor mai departe. Nu depinde de cat esti de cuceritor/cuceritoare, 'jumatatea' se simte fiziologic, biocampul interactioneaza de asa maniera ca vei sti, fara o vorba initiala ca ai gasit-o.
Apoi dupa aceea iti vei confirma prin limbaj, aspiratii perfect complementare. Tocmai in asta consta definitia 'jumatatii': totul merge fara nici un artificiu, efort.De la sine!
Bine dar se poate ca tie sa iti placa,sa iubesti foarte mult o persoana,sa fi prieten bun cu ea,sa o intelegi, sa crezi ca ea este jumatatea ta, dar ea sa nu te iubeasca, sa nu te doreasca ca si partener ci doar ca prieten, sa nu simta acelasi lucru ca si tine. In cazul acesta ce este de facut?
Pastrezi prietenia.Ramane pe viata! Femei de conjunctura gasesti oricand.
Apoi nu se stie niciodata pana unde merge prietenia. Daca asta vrei.
Mai aveam o mentiune:senzatia in preajma persoanei 'jumatate' este ca intotdeauna intuiesti totul, fara a te plictisi.Si reciproc.
Statistic vorbind sunt mai multe femei decat barbati in lumea asta iar cum nu incurajez homosexualitatea indraznesc sa spun ca este fizic imposibil ca fiecare sa aiba jumatatea lui.
A auzit si eu statistica asta, dar eu vad ca realitatea e alta. Peste tot unde merg sunt baieti. La lucru la mine sunt 10 baieti la 2 fete.
Depinde si ce lucrezi. Langa biroul meu e o croitorie si nu am vazut niciun baiat Pe Valea Jiului e plin de mineri insa nu am vazut nici-o femeie printre ei... Chiar nu are relevanta treaba asta.
Exista persoane cu care esti foarte compatibil si pe care le poti numi intr-adevar jumatatea ta. Ca sa le gasesti insa, trebuie sa stai sa cauti uneori chiar ani de zile.
Buna, parerea mea este ca, oricare daca ii este menit sa aiba pe cineva, Dumnezeu tot ii va uni candva. Daca nu, nu. Trebuie sa ne acceptam viata asa cum ne-o ofera Dumnezeu.
Deci daca Dumnezeu hotaraste ca tu sa traiesti singur, tu vei accepta asta desii iti doresti foarte mult sa ai pe cineva?
Daca tu esti in Romania si jumatatea ta e in Africa si se lupta pe un fir de iarba. atunci bafta. :\
Buna, parerea mea este ca, oricare daca ii este menit sa aiba pe cineva.
Cu siguranta exista o jumatate pentru fiecare dintre noi, o persoana cu care avem foarte multe puncte in comun, in prezenta careia sa ne simtim in largul nostru...dar e foarte greu de gasit asa ceva, parerea mea
Toti oameni au pe cineva, si acea persoana te iubeste pentru sufletul tsu nu pentru cum arati.pana vei gasi jumatatea ta o sa intalnesti si oameni care o sa te iubeasca pentru cum arati sau pentru forme.fiecare om are undeva acolo jumatatea dar uneori dureaza foarte mult pana o gasesti si uni nu o gasesc niciodata, dar fiecare om nu isi gaseste jumatatea din prima :* pupi, sper ca te-am ajutat
Tu ai zis ca toti oamenii au pe cineva apoi nu o gasesc niciodata. In lumea asta exista persoane care isi gaseste pereche si care nu, de exemplu un orb, sau un om mutilat la brat si picioare pot fi singuri. Sau poate vrea sa fie singur din cauza ca a avut probleme in trecut, si e un tip cumsecade frumos, etc., asta se aplica si in cazul fetelor. Asa cum sunt bogati si saraci, sunt cei cu pereche si cei ce raman singuri pe vecie.
Cred ca este o aberatie menita sa le dea sperante deserte celor care sunt prea slabi sa acepte realitatea in care daca nu ai pe nimeni sau ai avut experiente urate in dragoste, este, cel mai probabil, vina ta, nicidecum a sortii care nu ti-a scos in cale "sufletul pereche". Ca ateu, nu consider ca exista vreo baza logica pe care sa se poata construi afirmatia ca doi oameni sunt meniti unul altuia. Cine spune ca doua persoane sunt facute sa fie impreuna? E o chestie de atractie fizica, compatibilitate, asteptari, nu de soarta. Nu exista o persoana nascuta sa te iubeasca. Fiecare prin felul sau de a fi atrage anumiti indivizi, probabil pe baza unor similitudini psihologice.
Nu. poate si exista undeva jumatatea ta care te cauta. dar daca ai intilnit persoana care tine la tine si tu la el aceea este jumatatea ta
Eu sincer cred dar trebuie sa facem si noi ceva eu am 20 fac 21 si sunt cam timid sa bag fetele in seama dar chiar daca sunt multi imi spune ca mi voi gasi jumatatea si cred 100 la suta ca mi-a voi gasi asa si tu daca crezi in tine e bine ca o sa vezi
Suntem creați în perechi, este imposibil ca la un moment dat să nu îți întâlnești persoana potrivită. Trebuie să ai răbdare și să ai încredere în tine!
Citește și asta: http://ganduri.info/deja-vu-cu-iz-de-lacramioare.html
Parerea mea este ca fiecare avem jumatatea noastra, destinul ne va unii la un moment dat cu cineva potrivit noua.Stii acel moment cand esti indragostita si nu stii daca e bine ce simti..La un moment dat toti ne gasim jumatatea si se intampla mai devreme sau mai tarziu.In zilele de azi unii oameni se uita doar la bani dau la frumosetea celui de langa ei.Noi ar trebui sa ne lom dupa suflet, caci daca cunosti persoana aceea bine, si crezi ca iti este potrivita si ea/el simte acelasi lucru sunteti potriviti unul pentru altul. Sper ca te-am ajutat
Nu ai dreptate, jumatate are cine vrea. E lume care nu doreste asa ceva.
Da se vor unu odata...
eu tot nu am jumatatea, dar eu cred ca ochii care nu se vad se iubesc♥
denyzo întreabă: