Salutare.
Hmm, prietenul tau se cam fereste de tine, oare are un motiv intemeiat sau ascunde ceva?
Ai vorbit despre asta cu el? I-ai spus ca te deranjeaza? Pentru ca e exagerat. Hai sa zicem ca poate cu bateria nu minte, insa fiind unul langa altu, ar trebui sa va intalniti, ceea ce e si normal. Daca nu exista comunicare, nu e nimic.
Vorbeste cu el si explica-i, spune-i ce te deranjeaza. Poate isi va schimba atitudinea si o sa reveniti la normal.
In functie de raspunsul lui si atitudinea sa, o sa-ti dai seama singura de sentimentele lui. Nu puteti continua tot asa.
Nu mai rabda asta si vorbeste cu el.
Take care!
Incearca si nu-l mai suna pentru a nu-si mai consuma bateria. Are alte convorbiri importante de facut.
El nu are curajul sa-ti spuna ca s-a terminat, sau te tine pe post de rezerva.
Discuta cu el despre asta!
Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine sau nu, pentru ca asa nu va merge. Explica-i ce te deranjeaza la el.Cred ca va intelege. Poate rezolvati. Daca nu, si va despartiti, asta e, imi pare rau...Treci peste, pentru ca daca el face asa, NU MERITA DRAGOSTEA TA!
Zi-i sa n-o mai scalde si sa zica clar care-i treaba, ca te-ai saturat si nu-ti miroase a bine. Eu asa as face.