| Zoosk a întrebat:

Hei, salutare TPU!
Am o intrebare.Imi place de o fata care nu`mi da atentie ce ar trebui sa fac ca sa ii atrag atentia in sensu de a o face sa ma placa.
Mai este o problema suntem prieteni buni..chiar foarte buni fara secrete, si eu m-am indragostit.ce fac sa-i atrag atentia in sensu de a ma place? puppy dog eyes
Ajutor! Raspunsu`l cel mai bun are panglica.

Răspuns Câştigător
| crissa20 a răspuns:

Buna, ai putea sa incerci sa o faci sa se simta atrasa de tine, iata cateva metode la care m-am gandit eu:
ai putea sa-i cumperi un cadou fara o ocazie anume si cand te intreaba pentru ce eveniment sa-i spui ca pentru a sarbatori prietenia voastra, ai putea sa o asculti mereu cand ii este greu, iar cand iti spune ca a parasit-o x sau y sa-i zici ca iti pare rau ca exista persoane care o iubesc iar ea nu-si da seama...bafta si sa ne tii la curentwinking

| Zoosk explică (pentru crissa20):

Iti multumesc ai fost un real ajutor.o sa va tin la curent :X

5 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

O vorba inteleapta spune: "nimeni nu este bagat in seama pana cand nu trage o basina... atunci, toti isi sting tigarile!"

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Sunt doua lucruri diferite: dragoste si prietenie. De ce vrei sa-i pierzi prietenia?

| Zoosk explică (pentru Costache_Tin_1956):

Asta era ideea nu vreau sa-i pierd nici prietenia, dar nici nu vreau sa nu`mi fie prietena.Ce fac?

| KatnisssssssssMe a răspuns (pentru Zoosk):

Pai problema sta in felul urmator: si mie mi-a placut de un foarte bun prieten de-al meu, am fost impreuna doar ca nu era la fel ca atunci cand eram doar prieteni. era mai nasol. nee-am despartit iar acum singurele vorbe pe care ni le mai sounem sunt buna si pa. faci cum crezi ai putea incerca sa o cuceresti dar ai grija s-ar putea sa iti para rau la final