Buna!
Toate am trecut prin "chinul" asta de la inceput dar, cum a spus si el, este o durere normala!
Nu trebuie sa te sperii, doar ca o sa mai simti aceasta durere poate si data viitoare cand ve-ti intretine relatii intime! De ce? Pentru ca este ceva"nou" si vaginul tau nu este obisnuit cu asa ceva dar nu te teme... daca te doare, trebuie doar sa ii spui
Bafta
Nu cred ca ar trebui sa te sperii. Cred ca e ceva normal. Si mie mi s-a mai intamplat cand eram mai mica (cam pe la 12-13 ani ) sa am dureri in timp ce faceam sex cu fostul meu prieten. Poate fii din cauza marimii penisului si daca vaginul tau e prea scurt se poate sa atinga cervixul si simti o durere ca si cum te doare burta. Oricum nu o sa te mai doara dupa ce te obisnuiesti. Sau oricum prietenul tau ar putea sa incerce sa nu o mai bage asa adanc data viitoare ca sa nu atinga cervixul.
Sper ca te-am ajutat. :-)
Nu... nu iti face grij, data viitoare daca te va durea ia un Ibuprofen... iti face bine cand faci si te doare sau spatele sau burtica. Sper ca te-am ajutat macar puțin papa *
linarkfts întreabă: