| alexandraheart19 a întrebat:

Hei scuzati ca scriu aici dar am aflat la tv acum cateva minute ca pe 14 septembrie se apropie un asteroid de pamant ce credeti? FUNDA FUNDA FUNDA REPEDE VA ROG RASPUNDETI

Răspuns Câştigător
| PiatrăAscuțită a răspuns:

Lasati-ma in pace ma cu asteroizii vostrii-am auzit la Kanal D ca asta nu are peste 100 de metri si in caz ca intra in atmosfera incepe sa arda, dar daca arderea intarzie...da, poate sa distruga un oras cam cat New York, dar nu credeti asa ceva mai sunt nuste aberatii, parerea meawinking

9 răspunsuri:
| TashaUhm a răspuns:

Sfarsitul lumii e rezervat. nu ai auzit? 12.12.12rolling on the floor Tu nu ai treaba?straight face stai sa asculti toate prostiile.oh go on

| Rooobi a răspuns:

Si ce daca vine sfarsitu eu vreau sa beau o apa menerala ce printr-un sfarsit al lumii am mai trecut noi... de ar fi fost macar 1 da au fost mult mai multe...

| Rooobi a răspuns:

Cauta si tu pe net sa vezi cate date cretine iti da google...

| Rooobi a răspuns:

Creca trebuia sa pui intrebarea asta la trivia

Răspuns utilizator avertizat
| PiatrăAscuțită a răspuns:

Nu in 14, ca atunci eu imi fac cartofi prajiti

| banglados a răspuns:

Da vom muri cu toti mai bine fa ultimele lucruri pe care ai vrut sa le faci mai repede ca acel asteroid o sa ne loveasca am aflat de la cnn ca am la televizor.

| banglados a răspuns:

Bai redusule eu imi bateam joc de asta nu am zis la serios am zis la misto.

| punkbomb a răspuns:

DA a fost declarat pe fox news ca e posibil sa murim toti repede spune-le alor tai si fugiti in alta tara ca se spune ca va pica chiar pe casa ta