| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Hei scuzati-ma ca intreb dar chiar numai inteleg fetele astea sa spun asa,, tampite,, o fac neprotejat pe urma vine pe TPU si se plang. Voi chiar n-ati invatat nimic din atatea intrebari si raspunsuri cate se pun zilnic aici? 85% sunt intrebari de felul asta. Puteti invata din greselile altora nu sa experimentati chiar pe fundul vostru.Pana sa va ganditi la o asa zisa sarcina trebuie sa va mai ganditi ca poate aparea si o boala happy
Da e adevarat e categoria Dragoste&Sex dar daca tot vedeti aceleasi intrebari nu puteti memora ceea ce va invata alti cu mai multa experienta?
Stiu ca e mai placut sa o faci fara prezevativ dar daca stiti ca o sa aveti probleme de ce nu aveti grija?
Cum ar veni dupa ce iti trece durerea de cap te legi happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect.
nu mai mentionez de alea gen " vreau si eu statusuri nu stiu de care..." :, "vreau nu stiu ce hack pentru metin" pentru asta s-a inventat Google-ul.

| AlleSeniorita a răspuns:

laughing ca bine zici big grin

| danielcretu1980 a răspuns:

Nu numai asta se repeta happy
sunt zeci de chestii care nu le invata decat pe propria piele.
asa e omul...
totusi importanti sunt cei care "baga la cap". ei sunt cei cu adevarat ajutati.

| afurisita a răspuns:

Daaaaaa! bine zis laughing ce puii mei, si-o trag cu eu stiu cine, si apoi intreaba daca e posibil.e evident ca e posibil, dar nu suntem ginecologi... Mare dreptate ai!

| SchiZz20CMrecords explică:

Da adevarat invata din propia greseala.dar pe urma din greseala aia va rezulta un copil si pe urma ne minunam de ce e in crestere avortul.

| MiniieKidda a răspuns:

Mi-ai dat un mesaj dar eu nu pot trimite mesaje asa cati sciu aici raspunsul
Da.dar sunt din judetul junedoara orasul Petrosani =]