Ai mai mult de 14 ani? Telefonul este pentru vorbit nimic mai mult! Nu aveți nevoie de avioane!
Am 16 jumate stiiu dar na.m-am obisnuit cu celalalt
Îl pierzi și pe ăsta lasă telefoanele mai bine îți iei altceva de banii ăia serios.
Cam greu nu-s neaparat dependenta de tel dar am stat 21 sapt fara si e nasol cand trebuie sa ies undeva si asa sa caut pe cineva si pe net nu dau deci e nevoie de telefon oricum oricum nu eu il iau ca tata eu am cerut ceva sfaturi
1 sapt si ceva am vrut sa zic
Ia-ti un Huawei cu Touch. Nu mai stiu modelul, dar un prieten imi vorbeste de fiecare data cand ne intalnim de cat de grozav e telefonul lui. Eu am un Alcatel OneTouch 911. E bun si al meu dar al lui e mai puternic...Cel mai bine(pret bun si calitate) e Alcatel OneTouch 918
Meersi de sfat era problema ca tata nu da mai multi bani decat era Samsung galaxy mini care l-am pierdut si asta-i si motivu pentru care credeam k cine stie mi-a lua si mie o rabla numai ca sa am telefon si azi mi-a spus ca in orice caz nu vrea sa depaseasca de 10 mil iar eu in mintea mea... woow dar ce lo fi apucat pana acum zicea altceva :X
AOLEOOOOOOOOOO 10 milioane :O:O:O CRISTOASE... Eu chiar acum vreau sa imi iau telefon si am zis sa-mi iau si eu unul "la moda" ca de tot se poarta smartphonurile.Ideea e ca ce vreau eu sa-mi iau nu e tocmai telefon destept, e Nokia E5 un telefon cu tastatura qwerty,nu porcarie pe touchscreen, care are gps si harti fara internet, intra pe internet foarte repede, merg aplicatii gen facebook pe el forate usor, are WiFi, 3g, radio si camera de 5mp.Asta e tot ce iti trebuie, daca tot vrei telefon destept.Telefonul asta (si ca toate viitoare, la fel ca restul obiectelor mai scumpe) am zis ca nu are rost sa le iau noi pentru ca la 150-250 Lei iau telefon in stare super cu garantie de 6 sau 12 luni pe cand unul nou costa de la 600 Lei in sus.La fel ca masinile si multe alte lucruri telefoanele isi pierd foarte rapid si foarte mult din valoare,de aia am zis ca e mai bine sa iau unul second.
Eu iti recomand sa lasi Galaxy-urile si toate restul telefoanelor cu touchscreen pentru ca ecranele alea sunt foarte scumpe,si cand se strica trebuie sa-ti iei alt telefon,pentru ca ecranul costa asa mult, ca nu merita sa-l schimbi, asta ca sa nu mai zic ca nu intotdeuna iti apasa tasta cand scrii mesaj sau ca tot ce faci pe telefon "trece" prin ecran, care e foarte mare, si sta tot timpul aprins si folosit intens, asa ca-ti goleste bateria in 1-2 zile, pe cand eu am vorbit cu cunostiinta de a mea, care il are de 1 an si care a zis ca desi sta pe net destul de mult, vorbeste considerabil si asculta si muzica, bateria tot il tine 1 saptamana linistit.Eu zic sa lasi naibii telefoanele cu touch screen si sa revii la cele cu tastatura pentru ca nu uita, toate astea sunt inutile, si create de firma doar ca ceva de lux, nu de necesar.
P.S. Dupa 1 saptamana ti se pare mult fara telefon si nu mai rezisti? De ai fi a mea ti-as da un Nokia 1100 si te-as lasa cu el 2-3 luni sa-ti revii din mania scrisului pe Facebook tot ce faci, unde esti cu cine si cand, a sutelor de mesaje si a orelor vorbite cu "fetele tale" :)
Iti dai seama in ce stare ai ajuns?:P
P.P.S. Eu zic ca cel mai bine uitate in lista asta ( http://goo.gl/mor65F ) si alege unul care-ti place. Poti cauta review-uri in engleza pe youtube si la fel si "video sample" sa vezi cum filmeaza fiecare telefon :P
De exemplu asta e o "monstra" de cum filmeaza telefonul care vreau eu sa mi-l iau http://www.youtube.com/watch?v=FOcGhOho1E4
Poti sa iti iei Iphone sau un LG sau Alcatel 918. (sunt mai bune si mai ieftine)
beausingurlamasamea întreabă: