| Claudiaddg222111 a întrebat:

Hei! Se mai apreciaza in ziua de asta fetele virgine? (La 23 de ani)

14 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

S-ar putea sa fie fel si fel de pareri, depinde ce categorie de oameni cauti. Sunt unii care vor sa aiba ca partenera o virigna fie din orgoliu exagerat, fie din obsedare fata de igiena/ sanatate/ chiar religie.
Pentru altii poate fi chiar un impediment: lipsa de experienta a ei, teama ei, "problema" cu himenul si cum vrei sa le mai combini toate aceste idei.

Eu, personal, nu vad VIRIGINITATEA nici ceva WOW, dupa care sa ravnesc, nici ca pe o problema. Mai degraba da, as privi-o ca ceva pozitiv, ca a avut grija de ea, dar nu atat ceva atat de important.
Mai importanta ar fi personalitatea ei, daca e constienta de ce face, in ce se implica, de ce se intampla, daca ne intelegem ( nu doar in pat), pentru ca altfel nu are niciun farmec.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

"Fetele virgine au fost din totdaeuna apreciate pentru puritatea si inocenta lor, oriunde ar fi in lume."--aiurea, exista virgine care sunt complet stricate la cap: bolnave psihic, geloase, ranchiunoase, razbunatoare, intolerante, fanatice religios, etc.

| dgprof a răspuns (pentru doctorandus):

Sustin.
In mare parte, toate sunt cam asa laughing

| SilentRain a răspuns:

Nu este nimic de aprecia la o *virgina* laughing
Cu sau fara ...nu te face mai deșteaptă /mai buna
Totuși nu susțin curvăsăria, extremele sunt dăunătoare

| Sofer a răspuns:

Eu le apreciez tare mult si as vrea sa ma insor cu o fata virgina.

| VoidEternal a răspuns:

Atâta timp cât nu își fac un titlu de glorie din asta, da.

| CleanHeart a răspuns:

Da, sunt apreciate de băieții potriviți și dacă mai are și alte calități o să fie și mai apreciată și e o mândrie și pentru ea să aibă doar un bărbat cu condiția să fie foarte selectivă deși chiar și așa nimeni nu îți garantează ca o sa ramai cu prințul dar contează să te bucuri de fiecare clipa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde foarte mult și de alte lucruri la ea, nu doar virginitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să îi răspund lui Violeta, uite la ce școală m-am referit să aibă.

https://www.laude-reut.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am scris eu la început e valabil pentru una virgină care să se mărite cu un băiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,mie mi-ar placea sa am o iubita virgina happy