| Anonim55452 a întrebat:

Hei! Sper ca puteti sa-mi cititi " povestea ". Mie imi place de un baiat, suntem in aceeasi clasa dar nu aveam nicio legatura, cateodata mai vorbit dar cam atat. El a fost cu o fata din clasa care nu o suport. In fine, azi a venit la mine si m-a intrebat daca am net pe telefon si i-am spus ca da si mi-a cerut telefonul sa stea in ora pe el. Dupa ce mi l-a dat nu am bagat de seama unde a umblat si cand am ajuns acasa am vazut ca a ramas conectat pe facebook. I-am spus celei mai bune prietene si a spus sa ma uit in conversatii. Faza e ca eu nu vreau, adica ma pun in locul lui si nu mi-ar placea ca cineva sa-mi citeasca conversatia. Nu stiu ce sa fac... ( Scuzati categoria in caz ca nu e buna )

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Abtinerea de la a "spiona" si mentinerea in stare de indiferenta depinde atat de integritatea caracterul tau cat si de capacitatea de a-ti infrana impulsurile de curiozitate. Se pare ca in cazult tau primeaza caracterul tau de persoana integra. Felicitari.

5 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Frumos gest, nu citi nimic.
Eu de ex daca eram in locul tau deja erau citite toate conv. big grin

| SalamandraIubitoare a răspuns:

Este can ciudat.Deci, tu il placi dar nu vb cu tine asa de mult.Si mid ni s-a intamplat.Era o data in clasa care ii placea foarte mult de mine si nu stia cum sa-mi spuna si a cerut unei alte prietene sa-mi spuna.Eu nu am putut spune nu dar ne-am despartit repede.Tu poti sa-l intrebi si gata.

| Anonim55452 explică (pentru SalamandraIubitoare):

El e indragostit de fata aia, au fost e 4 ori impreuna + ca pe tine te placea mult

| Iridescent a răspuns:

Decizia e numai a ta.Eu prefer sa dau log out.

| sofisis a răspuns:

Eu l-as deloga fara sa ma uit. Si daca te-ai uita, la ce te-ar ajuta?