| andreutzza04 a întrebat:

Hei... spuneti-mi si mie cateva subiecte de discutie cu un tip de aceeasi varsta ca mine(16 ani)... vorbim de o luna si ceva si se pare ca exista ceva mai mult intre noi. dar nu stiu cum sa fac sa evolueze relatia noastra dau funda pentru cele mai bune sfaturi

deja am cam epuizat discutiile pe teme gen profi, masini, hobby-uri, muzica, moda.

ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| babyliciousalexaa a răspuns:

Wow...ma simt deja la generala sau la liceu.Esti o scumpa sa stii lucrul asta.Intrebarea ta da dovada ca, chiar iti place baiatul cu care stai de vorba.
In primul rand eu te sfatuiesc sa lasi lucrurile sa decurga de la sine subiectele nu se vor epuiza niciodata
In al doilea rand nu ii vorbi prea mult despre tine lasa-l pe el sa descopere...asa pastrezi misterul ala si el va deveni mult mai curios sa te cunoasca.
In al treilea rand gandeste-te ca daca si el te place cum il placi tu pe el e de ajuns doar sa va tineti de mana nu sa si vorbiti ca sa fiti fericiti.Te pup si app mergeti la un film iar apoi discutati despre el ( asta daca chiar esti in pana de idei ) multa bafta :*

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Calatorii, loc de munca, familie.