| Ruxandra15 a întrebat:

Hei. Stiu ca e ciudat dar de ceva timp am o fantezie, vreau sex in 3 cu iubitul si inca o fata. El a zis ca sigur nu voi suporta sa il vad facand-o cu alta si sarutandu-se cu ea si nu vrea sa imi faca rau. Credeti ca e normal sa am aceasta fantezie? Unde as putea gasi o fata dispusa pentru asa ceva?

15 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Este anormal sa te gandesti de la varsta asta, mai asteapta si tu pana la 18-19 ani...

Nu e nimic anormal sa ai fantezii, oricine le are, desi trebuie sa ai un partener si tu la randul tau sa nu fiti gelosi, ca altfel aceasta fantezie nu o veti duce pana la capat niciodata... cu toate ca ma repet, mai asteapta inca 3-4 ani sa-ti incepi viata intima, nu te grabi de pe acum.

| RAY a răspuns:

Fanteziile sunt normale si nu ai nevoie de nici un psihiatru, daca chiar isi doresti vei reusi nu au nimic de pierdut macar incerci sa stii ca asta uneste mai mult parteneri le da incredere mai multa ciudat dar asa vei vedea daca chiar te iubeste iubitul tau cu adevarat

| mihai69 a răspuns:

În general, fanteziile e bine să rămână exact ceea ce sunt: doar fantezii - ceva în închipuirea noastră. Doar acolo se pot manifesta în voie, fără să facă rău nimănui.
Ca să pui ceea ce vrei tu în practică nu e prea ușor, dar nici greu. Există comunități care au un astfel de stil de viață și membrii lor caută noi parteneri. Te poți apropia eventual de o astfel de „zonă" și vedeți în continuare ce decideți.

| Mussette a răspuns:

Esti sigura ca nu vei fi geloasa? Una e ce gandesti acum si alta e ce vei gandi dupa. Poate ii placa fata si apoi sa aiba el fantezi cu ea.

| Voidwithin a răspuns:

Ce fantezii mai ai si tu...
Nu stiu ce sa zic cred ca daca te-ar iubi nu ar face asa ceva dar daca ai fi buna doar de pat atuncea cu siguranta.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Eu nu cred ca este normal ce iti doresti tu, adica este clar ca nu il iubesti. Daca l-ai iubi ti-ai da seama ca risti sa il pierzi. Cred ca acest gand al tau ar trebui sa ramana la stadiul de fantezie.

| Garielu a răspuns:

Cat timp esti sigura ca nu devi geloasa da!

| Sidonia07 a răspuns:

La 15_16 ani vrei sex in 3?! n-ai si tu altceva de facut?! Mai bine citeste o carte, te va ajuta mai mult decat un sex in 3"

| Floricikmov a răspuns:

Este o idee rea nu mi se pare ceva normal. Este riscul ca el sa o placa mai mult pe acea fata si pe tine sa te lase cu ochii in soare si s-ar pute sa iti para rau mai tarziu si sigur vei fi geloasa cat de putin.

| xCriis a răspuns:

Toti stim unde ai putea gasi un psihiatru
(Cum a spus @TheMiningSheep ) laughing. Pe bune ai o problema. Cum sa iti pui propriul iubit sa faca sex cu alta tipa?! laughing Doamne fereste. Daca acea fata o face mai bine ca tine, nu ramai cu ochii in soare si blestemand ziua cand ai vrut asa ceva? laughing Stai fetita la locul tau. si asa nu cred ca ai mai mult de 15 ani happy

| Hitman4iQ a răspuns:

Mmm da e normal sa ai asa ginduri,,, fiecare are fantezie diferita, eu as vrea cu 2 fete.

| JanePinkPuf a răspuns:

Poti gasi o curva si sa o platesti dar vei fii foarte geloasa

| shadyserban a răspuns:

Ai 15 ani si vrei sa faci sex in trei? mai bine du-te si citeste Morometii, sigur uti va fi mai de folos.

| Ruxandra15 explică (pentru shadyserban):

Morometii se citeste in a 5a, la fel si Ciresarii. Depinde de la scoala la scoala si de la profesor la profesor. Nu cred ca e altul in toata tara care toata vacanta sa faca teme asa ca nu imi zi tu mie de Morometii ca nu tu faci zilnic matematica, nu tu ai scris 60 de demonstratii si caracterizari la romana.

| XOXOIAmJustPerfectXOXO a răspuns:

Daca vrei sa incerci sexul in 3, asigura-te ca cea de-a doua fata este o straina pe care nu o vei revedea. Altfel lucrurile se complica... Insa chiar nu stiu cum poti gasi o fata care sa fie de acord laughing. Poate la o petrecere sau intr-un club laughing.
Dar daca ma intrebi pe mine, e o idee foarte proasta. Iubitul tau are dreptate, vei fi geloasa. In plus, ii dai ocazia sa te compare cu alta si s-ar putea sa nu iasa bine...
Sper ca te-am putut ajuta happy.