| andreeaciubotaru769 a întrebat:

Hei,sunt aici pentru a întreba ceva mai rușinos dar na.
Cum a fost prima experiență sexuală la voi fetele? Cum ar trebui să decurgă și cum ar trebui să mă port în mare parte? Mă gândeam să fiu cum simt eu dar sincer mă tem puțin de durere și de faptul ca după poate o să mă simt oarecum vinovată dar simt ca este timpul să trec la următorul pas

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Noi nu ne-am testat potrivirea sexuala decat duoa casatorie si a fost absolut fantastic, ni s-a parut neverosimil ca au putut si altii descoperi ca e posibila atata placere pe pamant. Nu te poti bucura cu adevărat de sex decat atunxi cand si constiinta te aproba, cand percepi ca si Creatorului se bucura împreună cu tine de plăcerea ta.
Cine face sex fara casatorie se condamna sungur la vinovatie si nefericire. Pe o fata in gemeral sexul o face si mai atasata de persoana pe care o place, la un băiat sexul ii scade atractia. Ai fi mult mai fericita daca ai tine cont de avertizarea constiintei ca te vei simti vinovata dupa decat să regreți pe urmă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca o faci cu cine trebuie nu ai de ce sa te simti vinovata
important e sa va protejati

| Madaxo97 a răspuns:

Prima experienta sexuală poate fi mai plăcută sau mai puțin plăcută în funcție de partener, dacă știe ce să facă, să te excite cum trebuie, să fie răbdător și să nu se gândească numai la plăcerea lui și să aibă grijă și de tine. De durere nu trebuie să îți fie frică, va durea doar câteva secunde, un minut, doua, până se rupe himenul, vinovată nu ai de ce să te simți deloc, ca nu faci nimic greșit.