| hgfdsa a întrebat:

Hei.sunt cu un baiat de 2 luni, dar problema e ca nu-mi mai place deloc de el, s-a schimbat.inainte sa ajung sa fiu impreuna cu el mi-a placut de cel mai bun prieten al lui, iar in timp ce eram cu actualul meu prieten, ma minteam singura spunand ca nu ma mai intereseaza prietenul lui.acum imi place mai mult ca niciodata de el, dar daca ma despart de prietenul meu, nu o sa mai am ocazia sa ies in oras si cu tipul de care imi place nebuneste.chiar nu am idee daca si el ma place.va rog, ajutati-ma, ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| Aannddrraaaaa a răspuns:

In primul rand zi adio prietenului tau actualbig grin.astepti putin timp sa treaca si apoi rezolvi problema cu baiatul de care iti place indiferent daca acesta e cel mai bun prieten al sau ...in dragoste si razboi e totul permis big grin.deci fa ce iti zice inima:X

3 răspunsuri:
| SociallyDepressed a răspuns:

Daca nu-ti mai place deloc de actualul prieten desparte-te de el, nu sta cu el la misto. Daca iti placea de prietenul lui de ce ai mai stat cu actualul? Daca ii este prieten bun o sa te refuze.Tie ti-ar placea daca prietenul tau s-ar combina cu cea mai buna prietena a ta?
Ai avea o sansa daca cei doi nu ar fi prea apropiati si daca prietenul prietenului tau te-ar placea cat de cat.

| Aannddrraaaaa a răspuns:

Deci in primul rand spune-i adio actululuibig grin.si aspeti putin timp sa se linisteasca pentru ca daca te iubeste va insista sa va impacati chatterbox! apoi iti vezi de treaba ta adica de baiatul care iti place indiferent daca e cel mai bun prieten al ''fostului''intelegi?happy. stii si tu in dragoste si in razboi totul e permis big grin...simplu ii dai de inteles ca il placi iar de le nu raspunde la gesturile tale atunci ii zici direct face to face si ai scapat big grin.asa ca succeslove struck

| lorenalory a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu prietenul lui si sa-i spui cal placi daca si el o sa simta ceva pentru tine o sa vrea sa fiti impreuna dar daca nu vrea nimic de la tine ar fi mai bine sa-l uiti