Daca el ti-ar fi zis tie poti sa pleci cum ai fi reactionat si ce ai fi crezut. nu cumva aveai impresia k el vrea sa dispari din viata lui? acelasi lucru l-a simtit si el. nu renunta daca chiar il iubesti si mai ales el te iarta daca il ranesti.
Incearca sa te apropii de el, vorbiti. in acel moment sunt sigura ca l-a deranjat maiales daca este o fire mai sensibila, care pune la suflet orice vorba, dar cred ca te-a iertat daca a azut ca iti pare rau. nu renuta:*
Poi e si normal.El te-a iertat chiar daca l-ai ranit dar tu daca el ti-ar fi zis asta tu te-ai fi suparat rau. Deci el inca te mai iubeste daca te-a iertat
Esti la fel ca mine, si eu pun la suflet toate prostiile(pe romaneste toate rahaturile). insa asta nu`i bine deloc.mie mi-ar placea sa fiu nepasatoare cum sunt atatea persoane! in fine.mai da`eu sansa sa vezi ce s eintampla.dar ai grija : tu tii mult la el, daca zici ca il placi de 6 luni, el probabil abia acum te-a "descoperit" si iti dai seama ca nu are cine stie ce sentimente pentru tine.nu stiu, o fi vreun imatur care nu stie ce are pana nu pierde.totusi faza"nu stiu daca o sa`mi treaca vreodta" e cam.penibila incearca sa nu mai pui chiar atat de mult suflet chiar daca asta e aproape imposibil.bafta!
Daca il iubestii cu adevarat nu renunta asa de usor mai ales daca il placi de 6 luni bine zis de mult timp si uh ai facut greseala asta de ia zice "poti sa pleci'' banuiesc ca sa simtit foarte nasol imi si inchipuii cum a reactinonat! Deciii fi atenta poate mai faci vreo greseala si dupa nu te mai iartaTe-a iertat pentru ca te iubeste! sper ca te-am ajutat
Belingot întreabă: