| Twist a întrebat:

Hei! Sunt cu un baiat de cateva saptamani doar ca eu il plac de mai bine de 6 luni deci am ceva sentimente pentru el.Si ieri am facut eu o gluma proasta si i'am spus,, poti sa pleci" si pe el la deranjat asta.Cand l'am intrebat daca o sa'i treaca vreodata a zis ca nu stie dar dupa m-a sunat si mi-a zis "hai sa uitam incidentul". Problema e ca nu pot sa il uit, de fapt, nu pot sa uit faptul ca era gata sa renunte pentru o prostie(am uitat sa mentionez ca mi-am cerut si scuze de vreo 2 ori) iar acum sunt foarte derutata.Sunt genu' de persoana afectata de cele mai mici chestii si acum ma simt extrem de prost pentru ca ma intreb daca a meritat sa astept 6 luni. Ce sfaturi aveti? Sa continui? Si cum sa numai fiu asa de afectata de chestii de genu'. Orice sfat e bine venit!
:*

6 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Daca el ti-ar fi zis tie poti sa pleci cum ai fi reactionat si ce ai fi crezut. nu cumva aveai impresia k el vrea sa dispari din viata lui? acelasi lucru l-a simtit si el. nu renunta daca chiar il iubesti si mai ales el te iarta daca il ranesti.

| kristinik a răspuns:

Incearca sa te apropii de el, vorbiti. in acel moment sunt sigura ca l-a deranjat maiales daca este o fire mai sensibila, care pune la suflet orice vorba, dar cred ca te-a iertat daca a azut ca iti pare rau. nu renuta:*

| UnBaiatFrumos a răspuns:

Poi e si normal.El te-a iertat chiar daca l-ai ranit dar tu daca el ti-ar fi zis asta tu te-ai fi suparat rau. Deci el inca te mai iubeste daca te-a iertat

| BlancaFantasma a răspuns:

Esti la fel ca mine, si eu pun la suflet toate prostiile(pe romaneste toate rahaturile). insa asta nu`i bine deloc.mie mi-ar placea sa fiu nepasatoare cum sunt atatea persoane! in fine.mai da`eu sansa sa vezi ce s eintampla.dar ai grija : tu tii mult la el, daca zici ca il placi de 6 luni, el probabil abia acum te-a "descoperit" si iti dai seama ca nu are cine stie ce sentimente pentru tine.nu stiu, o fi vreun imatur care nu stie ce are pana nu pierde.totusi faza"nu stiu daca o sa`mi treaca vreodta" e cam.penibilastraight face incearca sa nu mai pui chiar atat de mult suflet chiar daca asta e aproape imposibil.bafta!

| Jigsaw a răspuns:

Masoara-ti cuvintele.

| Deea12345 a răspuns:

Daca il iubestii cu adevarat nu renunta asa de usor mai ales daca il placi de 6 luni bine zis de mult timp si uh ai facut greseala asta de ia zice "poti sa pleci'' banuiesc ca sa simtit foarte nasol imi si inchipuii cum a reactinonat! Deciii fi atenta poate mai faci vreo greseala si dupa nu te mai iartastraight faceTe-a iertat pentru ca te iubeste! sper ca te-am ajutat