Buna! Daca tie iti place de baiatul respectiv, nu te mai lua dupa ce spun prietenii tai.In momentele astea presupun ca tu esti fericita, iar daca prietenii nu sunt de partea ta, ba din contra, inseamna ca nu sunt prietenii tai cu adevarat.Sunt invidiosi, cred.Si eu am trecut prin asta, crede-ma...si am auzit barfe chiar de la cine nu ma asteptam.Deci,fi curajoasa si infrunta obstacolele astea, de dragul lui
Multa bafta!
:*
Multumesscc!:* ti-am dat funda:* m-am mai linistit :*
Daca traiesti pentru prietenii tai, lasa-l pe baiatul respectiv.
Daca traiesti pentru tine, putin ar trebui sa-ti pese.
Niciodata nu vei putea face pe plac tuturor, asa ca macar incearca sa-ti faci pe plac tie!
Cine e barbatu in relatia voastra? Tu sau el? Rusine sa-ti fie.Cand ai sa intelegi pe deplin la ce ma refer, atunci ai sa imi dai dreptate
Prietenii tai nu iti doresc binele se pare, daca tie iti place de acel baiat atunci nu lua in considerare ce zic altii
Tu stai cu prietenii tăi sau cu băiatul acela?
Să fim serioși așa și prietenii mei au zis de prietena mea că nu e de nasul meu, și uite că suntem împreună, care e problema...
Pai de ce sa va faceti de ras?
Nu-i asculta probabil ca sunt invidiosi, fa ceea ce vrei tu nu ce vor alti.
P.S Un prieten adevarat nu iti spune asta, chiar daca te-ai face de ras.
Spune-i cat de mult il placi, ignora-i.
Numai bine.
Ai dreptate.ei nu`mi sunt prieteni adevarati. dar asta e.
Ignora-i deoarece ei o fac intentionat, poate vor sa va desparta. Daca tu chair il iubesti si el chiar te iubeste pe tine, nu mai conteaza altceva. Va iubiti si ii ignorati pe cei rautaciosi care ori nu au ce sa faca ori poate sunt invidiosi pe dragostea dintre tine si el.
Multumesc ! daca nu dadeam funda, iti dadeam tie pentru k mi-a fost de folos te pup :*
Daca tu il iubesti..continua asa! Nu asculta invidisii aia...fa ce iti spune inima ta si punct