| Ingerfararipi333 a întrebat:

Hei! Sunt fata. In vara 2017 cand mergeam cu prietena mea acasa, un baiat cu un 2 ani mai mare decat noi ( adica 18 in prezent) si prietenii lui se plimbau iar acesta a placut-o pe prietena mea dar ei nu ii placea de el, el era in vacanta la bunicii lui, aici. Ea imi arata tot ce vorbea cu el, il vedeam mai in fiecare seara pana m-am indragostit de el. Nu i-am spus prietenei mele, cu timpul imi trecuse, dar in noiembrie, mi-a dat el mesaj, am vorbit normal etc, dupa nu am mai vorbit pana in luna mai anul acesta. Am vorbit, si am tot vorbit pana cand m-a intrebat daca vreau sa ies cu el, si dupa 2 refuzuri la rand, am acceptat. Aveam emotii mari, am ajuns oarecum la mijlocul drumului, am stat de vorba in masina lui, si mi-a zis ca el m-a observat de vara trecuta dar era mult prea indragostit de prietena mea, cu care mentionez ca acum nu are nicio legatura si nici atunci nu a avut, mi-a spus ca sunt frumoasa si ca ii plac, iar apoi mi-a luat mana si ne-am sarutat, n-am putut sa-i rezist, am stat impreuna cred ca vreo 2 ore. Dupa m-a adus acasa si am fost impreuna la 2 zile dupa timp de o luna. Eu am vazut ca el nu era asa, nu stiu cum sa zic, era mai rece, indiferent idk, si l-am intrebat ce are si mi-a dat block pe tot. Am rezistat o saptamana, pana cand pur si simplu nu mai rezistam si i-am dat mesaj si l-am intrebat ca ce inseamna toata asta, eram confuza, si el mi-a recunoscut ca atunci cand am iesit avea deja o iubita. M-a deblocat, doar pe wapp si pe Instagram si atat. Va dati seama ca eram cam suparata si dezamagita, pentru ca tipul era chiar ok. Acum o saptamana i-am dat un mesaj lung spunandu-i sa ma lase in pace(inca imi dadea mesaje cu iubirea mea si chestii) pentru ca are iubita, si ma gandeam cum ar fi fost daca as fi fost in locul ei etc. Si el a spus ca imi multumeste si apreciaza lucrul asta. Aici doar v-am povestit dar acum vine intrebarea... Ce sa fac? Pentru ca uneori mi se face putin dor de el, pentru ca chiar ma atasasem de el, stia si mama si tata de el. Am incercat sa trec peste, dar nu am reusit in totalitate, adica cand vad ca pune un insta story, sau posteaza ceva... simt fiorul ala. Mi-e dor. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Sterge-l de peste tot. Si propune-ti să fii puternica, să nu te laşi pradă dorului. Trebuie să te gandesti că un astfel de băiat, care sărută alte fete când e într'o relaţie, asta va face întotdeauna. Poate in mintea ta ai impresia că eşti specială că a vrut să te vadă, fiind într-o relaţie, însă este tocmai invers. Dacă te-ar fi respectat nu te punea într-o situaţie de genul asta. Plus că nu ai nicio certitudine că a înşelat-o pe iubită doar cu tine. Cine are obiceiul asta, o face cu fiecare ocazie.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Dacă dorești să fi a doua roata de la căruță, sună-l. Dacă știi că este implicat într-o relație, încearcă din răsputeri să-l uiți definitiv. Ocupați timpul cu altele, numai ca să nu te mai gândești zi de zi la el. Cu timpul îl vei uita.

| corbulalbrosu a răspuns:

Uita-l. Definitiv. Sunt si alti baieti...liberi. Deschide ochii si ai sa-i vezi. Succes!

| HazelEyes77 a răspuns:

Chiar nu e cazul sa te mai gandesti la o posibila legatura intre voi doi. Treci peste asa e cel mai bine crede ma. Nu are rost sa suferi si sa fii nostalgica dupa ceva care nici n a existat de fapt. Numai bine

| Violleta2022 a răspuns:

Blocheaza-l si vezi-ti de drum, incercand sa nu mai faci obsesii si sa-l urmaresti.
Este un ipocrit daca te-a ametit si el avea deja iubita, d eci, nu merita vreo ceapa degenerata sau vreo atentie pe viitor.
Da-i pace si blocheaza-le peste tot, ca sa nu mai ai tendinta sa-l urmaresti, ca nu-i normal.