| DanielaMurisan a întrebat:

Hei. Sunt impreuna cu un baiat si avem o relatie la distanta. Eu stau la munte el la mare. Si pot spune ca in viata mea nu am fost mai fericita cu un baiat.L-am cunoscut intr-o vacanta. Eu am 17 ani iar el 18. As vrea peste o vreme sa il aduc la mine cateva zile. Mentionez ca sunt destui de multi km intre noi. Cum credeti ca ar reactiona familia mea. Cum sa le spun? Imi puteti da niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| antonimilk a răspuns:

Pai, nu totul din prima. Daca e băiat bun, dacă îl cunoști și dacă ai încredere în el, atunci le poți spune alor tăi că vorbiți de foarte mult timp și că va înțelegeți super bine.
A, prima și prima data îl vorbești de bine alor tăi o perioada ceva acolo, abia după le spui, că mna... daca e din prima și ei nu știu, s-ar putea să primești o părere negativa care te va face sa suferi.
Crezi că el ar vrea sa vina la tine acolo? Vorbiti despre asta și vezi...
Ai o sora sau poate un frate cu care te înțelegi bine? L-ai putea vorbi iar la fel de bine lui/ei (sau oricărei alte persoane) sa fie așa fel încat, atunci când tu le vei spune părinților tăi despre el, acea persoana sa pună ceva "presiune" pe ai tai încât să fie mai multa siguranță.
Ati putea aștepta pana puțin să mai faci și tu 18 ani asta (daca ai tai sunt cu chestiile de major etc...).
A, poate ar fi frumos ca el și părinții tai să aibă chestii in comun și roagă l să vb frumos și respectuos, fara fumat sau tampenii...sa arate "băiat liniștit și de treabă".
Cam atât pot spune, bafta multa și da, poate mai putem dezvolta subiectul asta in mesaje daca vrei să-mi scrii pe privat.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inainte sa-l inviti la tine, te sfatuiesc sa le spui parintilor de el si sa le ceri parerea.

| Freya1 a răspuns:

Incearca sa il integrezi treptat.Intai cand prinzi ocazia spune-i ca vorbesti cu cineva, apoi vorbeste cu el la telefon de fata cu ai tai, arata-le niste poze, vorbiti pe web si poate treptat vor fi de acord sa vina sa il cunoasca.

| ywar a răspuns:

Eu cred ca o relatie la distanta este total neindicata la varsta voastra. Aveti 17/18 ani. Tentatiile unei relatii erotice sunt mari iar distanta e chiar un impediment. In general, o relatie la distanta ridica probleme mari. Ai 17 ani si e normal sa spui ca esti fericita cum n-ai fost vreodata, pentru ca nu ai cu ce sa compari. Eu cred ca toti ar trebui sa ne facem viata mai usoara, nu mai grea. Gandeste-te bine!

| Xelon a răspuns:

La mine a fost simplu.
Le-am spus "mama, tata, am cunoscut o fata, plec de acasa"
Săracii, au mascat așa de bine durerea si suferința, cand am ieșit pe usa am aruncat o ultima privire si i-am vazut dansând si chiuind, mi-am dat seama cat de important am fost pentru ei si ca șocul a fost prea dur, dansau fara muzica happy

| anonim16121 a răspuns:

Vorbește cu părinții despre asta, dacă stii ca sunt prea severi nu insista, nu te măriți acumlaughing), el daca are mașina poate veni câteva zile, închiriază un apartament sau sa vina cu trenul, puteți sa va vedeți pe camera in fiecare zi... sunt soluții, trebuie doar să fiți de acord amândoi, dacă vă iubiți mai puteți aștepta un an sau doi până esti majora și termini studiile ca sa va mutați împreună, ia-o încet.