| PiticootPiti a întrebat:

Hei! Sunt in clasa a 9-a, mai nou am un coleg care-mi place (s-a transferat pe sem 2). P.S Are titlul de "Mister Eleganta" >:
Cu toate ca nu-l stiu de multa vreme incep sa tin la el, adica la inceput nici nu vorbeam, foarte putin, pana cand d-na diriginta l-a mutat in spatele meu, de atunci ne intelegem foarte bine. Mai tot timpul ma tachineaza, si vorbim destul de mult.
Deci as vrea sa-mi ziceti:
1. Care sunt semnele pe care ti el da un baiat ca te place?
2. Daca e bine sau nu sa aem o relatie tinand cont ca suntem in aceeasi clasa.
3. Daca sunt sanse sa ma placa si el.

4 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Daca te tachineaza cum zici, aveti sanse.e bine sa ai o relatie, dar sa ai grija

| Azµre a răspuns:

1)Vorbește cu tine te invită afară
2)Da
3)60%

| foreveryou a răspuns:

1. nu stiu asta incerc sa aflu de mult timp laughing
2. da e bine happy
3. cred ca da smug

| Catlyn a răspuns:

1. Daca te tachineaza e posibil, si spun POSIBIL pentru ca se intampla uneori sa aiba altceva in cap. Sunt anumite gesturi, priviri, atingeri "din greseala", etc.

2.Nu stiu cat de mult il placi, dar cunosc destule cazuri de genul asta, in care n-au prea rezistat relatiile, pentru ca va vedeti tot timul, si cum se spune pe romaneste : va plictisiti unul de celalalt.

3. Sunt milioane de sanse sa te placa, dar depinde de voi daca puteti fi impreuna sau nu.
Eu ti-am spus parerea mea, nu cred ca ti-ai dori sa fi dezamagita, sau sa fi pusa in ipostaza de a-ti place de alt tip, sau chiar sa te plictiseasca el, si sa nu stii cum sa-i spui.

Succes!