| Iolu_Antonio_1999 a întrebat:

Hei, sunt o fata cuminte și cu capul pe umeri dar un băiat m-a păcălit să ies cu el, după 3 luni el a vrut să facem dragoste insa eu nu îmi doream decât dupa nuntă dar tot a reușit să mă vrăjească și să o facem, eu dacă nu am vrut el a tot tras de mine și a încercat să îmi introducă penisul în vagin, ma durut foarte tare și nu l-am lăsat să continuă dar am văzut ca am sângerat foarte mult, la fel ca la menstruație deși nu a reușit să o bage pe toată, ce se întâmplă cu mine?

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca erai o fata cuminte si cu capul pe umeri nu permiteai sa se intample asta. voi niciodata nu veti recunoaste ca va curg balele numai cand va ganditi la penis

| mihai69 a răspuns:

Poți să depui plângere pentru viol.
A! și nici virgină nu mai ești.

| Emilian65 a răspuns:

Te-a dezvirginat. Nu mai esti virgina. Daca ai fost si in perioada fertila, te-ai ales si cu o sarcina de toata frumusetea.

| minrest a răspuns:

Trolule, vezi ca o fata nu are cum sa creada ca trebuie sa ii intre tot penisul ca sa fie deflorata. De altfel nici un baiat, decat daca este ageamiu.

| sofisis a răspuns:

Pai ce sa se intample, nimic deosebit. Ti-ai inceput viata sexuala. Cam aiurea inceput dar asta e. Sangele a curs din cauza ruperii himenului care la tine probabil a fost foarte vascularizat. Durerea a fost tot din aceeasi cauza.s-a rupt himenul.
Deci nu mai esti virgina. De protejat, v-ati protejat? Sa nu te trezesti cu surprize cu ochi happy

| Mnup a răspuns:

Erai* o fata cuminte.

| 4psiho a răspuns:

Adio virginitate, dar este posibil să nu-ți fi rupt de tot himenul și să mai ai ceva și pentru al doilea.

| cristintza94 a răspuns:

Nu mai esti virgina

| AncaIoana98 a răspuns:

Ma intreb de ce scrie o "fata" de pe contul unui baiat. Daca este o gluma, este una foarte proasta laughing

| Mic_Pufulet_1996 a răspuns:

Nu mai esti virgina, nu trebuie s-o bage pe toata ca sa te dezvirgineze laughing