Pai, ar fi bine mai intai si mai intai sa il intrebi daca te mai iubeste, daca da, il poti intreba daca sa va impacati sau nu :* daca nu.asta este ... oricum, bafta :* si daca se poate Funda? :*
Buna, e normal sa se intample acest lucru dupa ce ai fost cu el impreuna. Ceea ce s-a intamplat in timpul somnului este ceea ce iti doresti tu de la el. Nu-l intreba decat daca si el isi doreste asta. Poti observa usor acest lucru.
Depinde daca v-ati certat din cauza unei fete ...insemnand ca el stacu acea fata? totusi sunt 6luni nu se pot uita asa de usor daca a tinut la tine inca va mai tine,poti sa te intalnesti,, intemplator"cu el in parc pe undeva sa fiti singuri sa fie seaacel mai bine si acolo ii poti spune in fatacat inseamna pentru tine, mai stiu eu daca nu ii poti scrieceva dar nu cred ca reactia lui e cea asteptata daca ii scrii ma rog bafta
Nu conteaza cat ai stat cu el, important e cine e de vina! Stiu ca atunci cand iubesti treci peste greselile persoanei iubite dar nu intotdeauna e si alegerea buna.Ar fi mai bine sa faci un joc al seductiei:de ce sa il cauti tu? Incearca sa stai mai mult in preajma lui dar fara ca el sa isi dea seama ca faci asta pentru el.Cu siguranta daca vrea sa va impacati o sa vina singur la tine.Tu fa-te ca nu il vezi si ca ai treaba.De exemplu daca aveti prieteni comuni, e mai usor.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!
Spune-i ca il iubesti, spune-i ca fost doar o neintelegere! Trebuie sa te inteleaga.Adik`...si eu m-am cerat cu prietenul meu.Dar era din cauza unui baiat. Zicea ca o sa il bata, asa, etc...dar i-am spus ca el s-a dat la mine! Spenei tot ce simti.Incearca sa-i spun sa te inteleaga. Sper ca am fost de folos :-)
Pai eu cred ca ar trebui sa rogi o prietena sa te ajute ea sa stea cu acea fata iar tu si fostul tau iubit sa va apropiati mai mult nu stiu poate chiar el o sa te intrebe daca vrei sa va impacati DE EXEMPLU verisoara mea era cu un baiat si una il placea foarte tare pe acel baiat si i-a spus intr-o seara pe mess ca se sinucide daca nu o lasa pe varamea si vine la ea exact asa a facut dar oricum s-au despartit rapid deci incearca si tu si vezi daca merge! funda?
Pai...daca tu il iubesti din toata inima nu mai astepta si zii ce simti tu pentru el...si daca el simte la fel va fi de acorda.nu lasa o tarfaa sa intervina intre voi doi si dragostea noastra si daca l-ai visat poate fi o premonotie la ceea ce se poate intampla in viitor sau alte ori visele raman doar vise in subconstientul nostru sper ca te-am ajutata.pup:* funda?:d