Poti sa ii acorzi ceva mai multa atentie. Daca doar ii dai de inteles ea poate sa creada ca asta e doar in capul ei si i se pare doar ca ii place de tine si apoi nu o sa iasa nimic bun de aici. Deci cea mai buna solutie tot e sa ii zici in fata sau pe mess, sms sau tel.
Poti sa ii mai dai de inteles ca iti place de o fata care e la petrecerea respectiva (ii dai numele ei) si ca nu stii daca si ei ii place de tine. Asta ii zici dupa ce te bagi in seama cu ea si discutati unpic si apoi ii zici ce am zis mai sus.
Sper ca te-am ajutat. Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Daca nu vrei sa ii zici in fata zi-i pe mess. Te iubesc sau imi place de tine, si mai vorbiti ce mai vorbiti si o intrebi: tie iti place de mine? ca sa stiu daca mai are rost sa mai incerc sau nu
Am spus ca as vrea sa-i sugerez cumva chestia asta. Daca zice nu dupai nu o sa ma simt bine vazand-o in fiecare zi la scoala.
Hhmmm.vorbeste cu ea si invit-o pe la o plimbare sau la un suc:d
faci cinste normal
La cheful la care va duceti te uiti la ea atent. Ii zambesti de cate ori ai ocazia. De fiecare data cand vorbesti sau spui glume te uiti la ea in special. Ai putea si sa ii faci cu ochiul . Bafta! :*