Hey! În primul rând trebuie să treci peste faza Să fie un baiat frumos, inimos etc. Pentru ca baieţii ăia se gasesc mai greu, pentru că sunt puţini. Dar totuşi sunt şi deăia... Să şti că oricum primul baiat din viaţa ta va fi special, indiferent cum va fi... Deci nu trebuie sa-ţi fie teamă că băiatul nu o sa fie potrivit. Eu zic că merită sa încerci şi experienţa asta pentru că pâna la urmă tot o să se întâmple aşa că n-are rost să mai aştepti. Sper că te-am ajutat. Multa bafta si nu pierde timpul :*
Intrebarea ta? Tu nici nu stii ce vrei, lasa filosofia de facebook si pune mana pe romana de clasa a V-a.
Daaa ...se vede ca nu stii ce vrei sa zici, dar cand va veni momentul, vei simti, si vei acceptta ori ce prpunere sau vei propune chiar tu ceva ...Noroc in continuare!
Heeii.
Nu trebuie să te agiţi, chiar deloc.
Nu e ceva anormal, nu e ceva în neregula cu tine, nu e ceva ciudat.
Şi si grijă cu băieţii " frumoşi, inimoşi " pentru că ăştia sunt mai greu de găsit. Multe fete caută, dar nu găsesc.
Şi poate că acum vrei cu disperare prieten, dar crede-mă ca vor fi şi perioade când vei vrea să fii singură, fara nici un fel de ralaţie. doar tu.
Aşa că nu te mai agita atâta, că la momentul potrivit vei găsi şi tu băiatul potrivit pentru tine. Şi poate acela nu va veni într-o " formă perfectă ", dar va fi perfect pentru tine. " Defectele ne fac mai speciali ", nu uita.
Ce pot să-ţi zic.
Succes să ai.
La 14 ani nimeni nu stie ce e iubirea...lasa dragostea si apucate de scoala... iubitii vin si pleaca!
Da, vrei ca primul sa fie de neuitat si sa incepi relatiile cu baietii cu dreptul. E normal ca vrei sa fie primul cel mai bun, dar nu perfect. Daca iti face cineva o oferta si crezi ca e bun si merita nu il refuza chiar daca are si alte defecte. Daca iti place in mare parte de el accepta-l, nu te mai gandi ca te va trada pana la urma o sa te desparti de el si o sa cauti altul si tot asa pana capeti experienta si te intorci la cel pe care il iubesti.