Vezi ce înseamnă să te dai cu 3 ani mai mare decât eşti! Pentru că la cei 14 ani ai tăi ar trebui să ştii lucruri elementare de anatomie şi igienă în prealabil!
Din ce spui tu mai sus, prietena ta nu poate fi insarcinata. Daca prietenul acesteia a facut un lucru manual inainte si nu a curat bine canalul atunci e posibil sa se fi transmis ceva Samanta.
Poate sta linistita.
Eu cred(știu sigur) că nu a rămas însărcinată.Să stea fără grijă, ce i s-a întâplat nu înseamnă nimic, deci să stea liniștită că nu-i nimic.. Fundă?
Daca el nu a ejaculat, nu are cum sa fi ramas insarcinata. Si spune-i sa se calmeze; poate fi ingrijorata in momentul in care nu ii vine menstruatia.
Pana atunci, daca nu a dat drumul la nimic inauntru, e bine!
Daca nu a ejaculat spermatozoid nu o sa ramana insarcinata. Daca vroiau sa faca un contact sexual puteau sa isi i-a un prezervativ. Funda?
Pai in timp ce nu a ejaculat e chiar foarte bine nu trebuie sa ramana ingrijorata ca a ramas insarcinata
daca era insarcinata sau daca a facut un pic de... asa ii curgea sange un pic din vagin dar daca nu ii curge nu ii s-a intamplat nimic
Deci cu alte cuvinte nu are nimica
Funda?
linarkfts întreabă: