| stefaniacristina77 a întrebat:

Acum cateva zile prietena mea a venit la mine plangand. Mi-a zis ca cica ii e frica sa nu fi ramas insarcinata. Am ramas muta. Mi-a zis ca era cu prietenul ei si ca el a atins cu penisul putin, zona vaginului ei. Nu au avut contact doar a atins-o mai tare. E posibil sa fi ramas insarcinata? El nu ejaculase si nu au avut niciun contact. Deci, voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Vezi ce înseamnă să te dai cu 3 ani mai mare decât eşti! Pentru că la cei 14 ani ai tăi ar trebui să ştii lucruri elementare de anatomie şi igienă în prealabil!

| alexhardy a răspuns:

Din ce spui tu mai sus, prietena ta nu poate fi insarcinata. Daca prietenul acesteia a facut un lucru manual inainte si nu a curat bine canalul atunci e posibil sa se fi transmis ceva Samanta.
Poate sta linistita.

| adriang95 a răspuns:

Imi bag picioarele in cum vei reactiona, dar Mare e Gradina Ta, Doamne!

| Jullykss a răspuns:

Eu cred(știu sigur) că nu a rămas însărcinată.Să stea fără grijă, ce i s-a întâplat nu înseamnă nimic, deci să stea liniștită că nu-i nimic.tonguehappy. Fundă?

| Mariiiiiiiiian a răspuns:

Pai..Nici un contactlaughingOare poate fi insarcinata?:Olaughing Logic ca nu!straight face

| LoCKeR a răspuns:

Daca el nu a ejaculat, nu are cum sa fi ramas insarcinata. Si spune-i sa se calmeze; poate fi ingrijorata in momentul in care nu ii vine menstruatia.
Pana atunci, daca nu a dat drumul la nimic inauntru, e bine!

| Mirica_Alex_1997 a răspuns:

Daca nu a ejaculat spermatozoid nu o sa ramana insarcinata. Daca vroiau sa faca un contact sexual puteau sa isi i-a un prezervativ. Funda?

| slymshadyro a răspuns:

Pai in timp ce nu a ejaculat e chiar foarte bine nu trebuie sa ramana ingrijorata ca a ramas insarcinata
daca era insarcinata sau daca a facut un pic de... asa ii curgea sange un pic din vagin dar daca nu ii curge nu ii s-a intamplat nimic

Deci cu alte cuvinte nu are nimica

Funda?