| SpeșălGirl a întrebat:

Acum ceva timp am placut un baiat extrem de mult, il numim x, doar ca el nu stia asta ...si nu mi-a dat semne ca ar vrea sa inceapa o relatie cu mine.L-am uitat si acum a aparut altcineva in viata mea, un baiat nou cu care m-am cuplat ieri. Problema e ca in seara asta l-am visat pe x si m-a facut sa ma gandesc ca poate nu mi-a trecut complet de el.Ce ar trebui sa fac? Sa continui cu acest baiat, pe care il plac si care se comporta exceptional cu mine, sau sa ma despart de el si sa astept sa imi treaca de tot de x? Acum nu ma gandesc la el, dar daca o sa il mai vad in realitate e posibil ca sentimentele sa se transforme in aceleasi ca la inceput. Funda

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Elimina acei multi de "daca" si acorda-i toata atentia acestui nou baiat fiindca nu-i asa, niciodata nu poti sti daca nu este chiar el cel care-ti va fi sufletul pereche. Succes in noua relatie.

| SpeșălGirl explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SpeșălGirl):

Fii mai increzatoare in fortele proprii si sarmul de care poti da dovada si sa ai incredere in vorbele proverbul care zice asa : "niciodata sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard".