Pai inca mai simti ceva pentru fost, chiar si daca e doar obisnuinta pe care o aveai pentru el. Mai da-ti putin timp, nu te grabi, pentru ca vei ajunge sa-l simti pe actualul ca pe o capusa intrata aiurea in suflet si nu cred ca vrei. Explica-i si la momentul potrivit vei simti ce trebuie si pentru el, iar daca va vi prea tarziu, pentru altcineva.
E prea devreme să te implici într-o relaţie.
În 2 săptămâni, nu poţi uita o persoană de tot.Trebuie să aştepţi o perioadă, să îţi revi, să înveţi din greşeli şi să cunoşti persoana alături de care vrei să fii!
Acum eşti rece cu el deoarece încrederea ta în cineva e limitată, ţinând cont prin ce ai trecut cu ultimul iubit.De aceea fă o pauză.Fii prietenă cu el şi treptat lucrurile se vor reglementa. Poate vei ajunge să îl iubeşti, nu doar să ''ţii ''la el.Vei prinde încredere şi vei avea curajul de a te implica într-o relaţie.
Vorbeşte cu el dacă eşti de acord cu mine. Spune-i să-ţi acorde puţin timp şi să fie alături de tine!
Succes!
Pai sfatul meu ar fi sa mai incerci odata nu toti baieti sunt la fel poate el chiar te iubeste
Nu stiu ce sa zic. poate iti mai trebuie ceva timp ca sa te obisnuiesti si sa treci peste acea perioada in care ai fost cu. celalalt Cred ca daca va iubiti si veti fi mereu calmi si sinceri unul cu celalalt nu vor fi probleme, mai bine incearca sa vorbiti mai mult sa va obisnuiti unul cu celalalt ca sa poti trece peste acel,, trecut" si sa te obisnuiesti cu persoana care este acum langa tine. Daca el te iubeste mai mult este foarte bine si daca tu il iubesti macar putin sunt sigura ca totul va fi bine intre voi.Din cate ai spus mai sus baiatul pare foarte de treaba si daca tu vei incerca sa te porti mai frumos cu el si sa nu il mai respingi sunt sigura ca va veti intelege Funda?