Of drago, ceva aproximativ la fel mi s-a intamplat si mie. M-am despartit de el, el practic m-a implorat sa nu o fac, dar nu suport sa fiu mintita. Eu as zice sa astepti sa te caute el pe tine, asta ar dovedi daca tine cu adevarat la tine, probabil el asta astepta, sa ii dai papucii tu prima. Daca o sa te caute puteti sa picati la comun acord sa va impacati, dar altfel tu nu ai de ce sa te injosesti in fata lui cand vina nu a fost a ta. Ai reactionat perfect normal, minciuna nu are ce cauta intr-o relatie mai ales dupa atata timp. In rest, ca sa uiti putin de el nu pot sa iti zic ce sa faci, fa ceea ce iti place, te defineste, iesi in oras cu prietenele, distreaza-te. Schimba rutina de zi cu zi, poate o sa te ajute sa faci si alte lucruri, sa te concentrezi asupra altui lucru. Iti doresc multa bafta
Poate nu stii inca, dar mai exista si minciuni mai mult sau mai putin nevinovate, menite sa salveze ceva, fara, in intentie, de a rani pe cineva. Studiile au aratat ca nu se poate trai fara a minti, pentru ca viata sociala si relatiile interumane sunt atat de complexe, incat doar asa se merge inainte, e ca "un ulei" care unge toate rotile si rotitele care duc toate inainte!
De toleranta si bunatate ai auzit?! Oare tu chiar niciodata nu l-ai mintit?!
Preferi sa suferi, desi il iubesti?! Tu decizi daca e mai bine asa, sau altfel!
Nu uita ce spune intelepciunea populara: "Dintre 2 rele, trebuie ales mereu cel mai mic!" si "Rau cu rau, dar mai rau fara!"
Destept baiat, tot el a iesit invingator!
Du-te si cauta-l, spune-i ca esti de acord sa te insele, dar numai o data pe zi, dar sa-ti dea si tie voie sa-l iubesti, macar din cand in cand.
Timpul nu vindeca, dar te face sa mai uiti, ar trebui sa astepti si sa vezi ce se intampla.
Asta a asteptat
Lasa'l in lumea lui. odata ce nu mai pastreaza legatura cu tine ii clar ca astea ii erau intentiile
Sa iasa el cu basmaua curata si tu sa pici de... nu mai zic
Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva util si nu te mai gandii la el. Iesi prin oras cu fetele
Succes!