| NarcisaNarcisa a întrebat:

Hei TPU acum o saptamana am cunoscut un baiat de 22 ani eu am 14(el nu pare de 22 se comporta ca unul de 16-17) si na ne-am placut reciproc doar ca o prietena care a venit in vizita in Italia s-a cuplat cu el de ieri dar el nu simte nimic pentru ea si azi el a stat toata ziua cu mine si fataaia cu fratele lui.Cum as putea sa ii zic tot adevarul ca se vede ca acum nu il mai place si noi 2 acum suntem impreuna......si cum as putea sa ii zic mamei(noi vorbim totul de baieti) dar na vasta eu 14 el 22. Funda

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Pai spune-i ca iti place de el si ca ai avea nevoie de experienta ei ca doar ai cea mai mare incredere in ea.

daca iti zice sa nu faci sex, sa nu o dusmanesti! doar vrea sa te scape de cancer si hesterectomii inainte de a avea si tu si ea tot parul alb in cap! happy

sanatate!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-a sucit mintile.Esti abia un copil.Nu te juca cu de-astea.

| AndreeaEma a răspuns:

Buna!
Relatia pe care voi doi o aveti este ceva gresit! Tu, la 14 ani nu iti dai seama, te-ai indragostit, dar el este un adult care ar trebui sa dea dovada de maturitate si sa te lase in pace!
Sper sa iei in considerare sfatul meu si sa incetezi relatia cu el.
O seara placuta! Te pup kiss

| neutrino a răspuns:

Tu esti o biata copila fara minte, azi ai 14 ani si nu demult aveai 16 ani, si ti-e capul numai la Dragoste si Sex. Acum ai nascocit aceasta poveste, care daca are un sambure de adevar, acesta nu poate fi decat ca, acest baiat este un nenorocit de pedofil! Distractie placuta!

| varcolaccc a răspuns:

Dragostea nu are vârsta dar totusi e diferența prea mare si tu fiind mica te poate baga in tot felul de belele. Sa sti ca poate fi considerat pedofil. Eu zic sa termini orice legătura cu el ca nu e bine. Veziti de copilărie de scoala ca ai timp destul de o relatie.

| SpeșălGirl a răspuns:

Doamne ce oameni exista pe acest pamant.Cum sa te gandesti macar o clipa ca ar fi bine sa te cuplezi cu un baiat de 22 de ani cand tu ai 14? Ai numai tampenii in cap, poti fi cu un baiat dar de varsta ta.Ce faci tu e o prostie si nu realizezi acum dar mai tarziu o sa iti para rau.Plus ca oricum cred ca daca maica-ta ar auzi de asa ceva nu te-ar lasa sa iesi din casa pana la 18 ani.

| Alcszusa a răspuns:

Pff.M-am saturat sa tot vad fetite de 13, 14, 15, 16 care sufera din dragoste.Frate asta nu este dragoste, la varstele astea. E o simpla atractie, hormonii astia. Unde oare o sa ajunga lumea asta? De asta vezi la stiri numai rapiri, violuri si alte chestii deoarece copilele astea se " combina" cu tipi mult mai mari decat ele. Si parinti habar nu au sau pe unii nu-i intereseaza. Pacat.Viata e frumoasa, lasati deoparte relatiile si mai bine ocupati-va de scoala.Doamne fereste nu a zis nimeni sa nu vorbesti cu baieti. Fara suparare!

| Andi01 a răspuns:

Nu ti-as propune sa continui. E prea mare diferenta de varsta. Tu poate nu vezi asta acum, dar el cu siguranta o vede. Ar trebui sa treci peste, asa e parerea mea.