La varsta voastra relatiile nu tin mult. Chiar daca va impacati si totul este din nou super, intr-un an-doi o sa va despartiti pentru ca unuia din voi o sa ii treaca sentimentele.
Poti sa ii spui inca odata, dar fara drama si fara cearta ca tu tii la el si ca ai vrea sa fiti impreuna, dar numai daca el poate sa inteleaga si sa accepte situatia - ca tu nu erai cu el atunci - si sa nu mai auzi niciodata despre asta. Daca nu este dispus sa faca asta este cel mai bine sa va despartiti si sa incetezi sa mai vorbesti cu el, vezi de viata ta si nu te uita inapoi. Daca o tineti asa, nu faceti altceva decat sa suferiti degeaba.
Din exterior se vede ca relatia nu e stabila, nu exista intelegere, incredere, comunicare,...
Din moment ce te-ai despartit o data de el, ceva nu a fost bine, iar acum situatia se repeta. Poti astepta un timp sa vezi cum evolueaza lucrurile. In timp e posibil sa isi schimbe parerea, dar din nefericire situatii de genul asta se pot repeta si atunci in cazul in care alegi un alt drum nu are de ce sa-ti para rau dupa o relatie care nu mergea desi ai facut totul ca ea sa continue.
Gelozia e boala fara leac, uita-l si cauta pe altcineva care sa nu iti mai scoata ochii pentru fleacuri
Chiar daca am citit in gand postarea ta si nu cu voce tare, a trebuit sa ma opresc de cateva ori, ca sa respir.
Esti "sufocabila", asta esti! Induci si altora starea asta.
Te-ai intalnit cu altul, e ok.Doar nu era sa stai in casa, ca sa urmaresti cu cati milimetri ti se deplaseaza peretii pe an.
Intrebarea e cat de bine te-ai simtit cu acel baiat nou? A fost "fun", "ok", "catastrofa" sau "imi pare rau ca nu mi-am tras-o cu el".
Iti alegi tu de acolo daca te pricepi, ca sa nu zic altfel, si ai sa vezi din ce motiv mai stati impreuna.Dependenta, plictiseala, pasiune, obsesie...
Daca lui ii pare rau ca te-a sarutat "ala", trebuia sa invete sa nu-ti dea drumul.
Dar la voi vad ca e ceva obisnuit sa va impacati, certati, spargeti capetele.