| CristinaElena96 a întrebat:

Ajutati-ma! Alaltaieri m-am intalnit cu tip,a fost a doua intalnire din viata mea si specific ca nu am sarutat niciodata genul "frantuzesc".M-a asteptat destul de mult,este ff ok se uita incontinuu la mine si zambea nu-si lua privirea apoi l-am intrebat de viata lui,etc.M-a sarutat de multe ori pe obraz faceam un fel de joculet sarutandu-ne de multe ori pe obraz apoi a intors capul,l-am sarutat scurt,ok si am iesit din parcul respectiv de mana. Faza este ca tipul e unul care e cu petrecerile non stop,bea,fumeaza,zicandu-i chiar ca nu e ok ce face fara sa ma impun si chiar imi pasa de el.S-a deschis cu totul fata de mine intrebandu-l daca a mai iubit vreodata ff mult raspunsul fiind nu, se uita intr-un fel foarte dulce, dar totusi e exact opusul meu si nu stiu cum sa fac sa ii fie si lui ok, dar si mie pentru ca observ ca chiar imi pasa de el + ca nu avem deloc subiecte de conversatie.Il sun si il intreb "ce face" si apoi se rupe firul. Funda! Mersi.Am uitat sa specific ca am 17 ani!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,opusurile se atrag, voi sunteti un exemplu foarte dragut.
Si, cand un baiat "infloreste" efectiv sub ochii tai, sa fii sigura ca ii e bine cu tine, cred ca si daca i-ai povesti 1001 de nopti te-ar asculta cu placere!
Ar fi o problema daca tie nu ti-ar fi bine langa el,dar ai precizat ca-ti pasa de el si,de fapt,intreaga postare este o mare grija sa VA fie bine,ceea ce mie imi spune ca esti un picut indragostita!
Asa ca,daca deocamdata ti-ai inghitit limba si nu stii ce sa-i mai spui,respira mai des si imagineaza-ti ca si el trece prin aceleasi emotii,sunteti in faza de tatonare.
Inainteaza cu pasi mici,nu-l judeca,nu incerca sa-l schimbi,o s-o faca singur daca simte nevoia si abordeaza subiecte usoare si dragute,va veti cunoaste incet,incet, va veti descoperi unul pe altul.
Nu te grabi si nu te ingrijora pentru nimic, lasa lucrurile sa curga lent si asezat, frumos!
Ah, ce-mi place de voi!happy

| CristinaElena96 explică (pentru greece12):

Va multumesc mult, chiar ma gandeam sa renunt din cauza faptului ca nu gasim nimic in comun, dar e prea dulce sa renunt la el!laughing)

| greece12 a răspuns (pentru CristinaElena96):

Cat timp ti-e bine, iti umple sufletul de zambet si liniste, nu ai nici un motiv sa fugi, ti-am citit postarea si am scris raspunsul meu cu ditamai zambetul!
Be positive!happy

| CatiGeanina a răspuns (pentru greece12):

batting eyelashes Si mie imi place de ei love struck. Si m-a emotionat pe mine ce ai spus tu, :3 iti dai seama cum era ea puppy dog eyes. thinking Apropo laughing m-ai ajutat si pe mine sa inteleg mai bine o chestie. Sau mai multe thinking Oricum, multumesc :*laughing.

| greece12 a răspuns (pentru CatiGeanina):

Daca ti-a ajutat si tie raspunsul meu, ma bucur si mai mult!happy

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Spui ca nu iti place ca bea, fumeaza etc.Asta inseamna ca ai lucruri in comun cu el? Esti naiva.Scuze.Dupa ce veti face sex(daca veti face), iti va da papucii.

| CristinaElena96 explică (pentru darrio2007):

Chiar atat de fraiera ma crezilaughing)?! Am precizat ca voi incerca, a incerca o relatie nu implica doar SEX!

| darrio2007 a răspuns (pentru CristinaElena96):

Te inteleg foarte bine.Dar stii ce gandeste el?

| CristinaElena96 explică (pentru darrio2007):

De unde sa stiu?! Crezi ca citesc ganduri?! Sunt unele persoane care stau /sunt casatoriti de 20 de ani si nu stiu ce gandesc sau uneori se mira de reactiile unuia fata de celalalt, a insinua ca stii ce gandeste nu e tot una cu a stii sigur ce gandeste! Bafta.

| darrio2007 a răspuns (pentru CristinaElena96):

Ne mai intalnim pe aici si mai stam de vorba.Bafta.

| CristinaElena96 explică:

Kolors,din moment ce imi pasa de el asta inseamna ca nu avem nimic in comun?!

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru CristinaElena96):

Da, ceva de genul asta. Poate sa iti pese si de un caine, dar nu inseamna ca aveti lucruri in comun.
Daca si el ar fi interesat si iar place mai tare de tine cred ca s-ar stradui si el sa gaseasca subiecte, si nu ar astepta sa faci tu toata munca.
Daca s-ar ajunge la o relatie ti-ar conveni felul lui de a fi? Nu cred ca ai putea accepta.
Cred ca mai bine ar fi sa mergi mai departe, vei gasi un baiat cu care sa te potrivesti si cu care sa te simti cu adevarat bine happy.

O zi frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzazozo a răspuns:

Eu cred ca va potriviti, stii si tu vorba aceea "Opusurile se atrag".

| OodanteoO a răspuns:

Stii cum se spunde in viata se face anumite conpromise, deci daca iti pasa de el si lui de tine nu vad dc nu l-ai accepta asa cum este happy!

| AndreyTPU a răspuns:

Ti-a dat greece12 cel mai bun raspuns happy."Opusurile se atrag". Ramai cu el.
O zi frumoasa iti doresc si sa aveti parte de multe bucurii impreuna.

| CristinaElena96 explică (pentru AndreyTPU):

Multumesc,de asemenea!