Gandeste-te bine! imagineazati ca esti cu unu din ei si cum te-ai simti tu (nu ei). unu trebuie sa te atraga mai mult de cat restul... eu as spune sal alegi pe cel care e suparat pentru ca el tine la tine (din ce ai zis aici) dar tu trebuie sa alegi nu noi.
Si eu m-am gandit sa ma impac inapoi cu el, pentru ca tin la el mult, doar ca ma atrag si ceilalti Si m-a iertat de fiecare data cand am gresit, dar m-as simtii prost sa stiu ca I si C nu mai vorbesc cu mine, pentru ca asa fac ei de obicei daca, sunt cu altcineva nu mai vorbesc cu mine.
Care iti place cel mai mult?
Pai as vrea sa ma impac inapoi cu D, doar ca nu stiu ce sa fac de D mam mai despartit de multe ori dupa aia ne-am impacat. ultima oara cand ne-am despartit a fost din cauza lui I, dar as vrea sa incerc si cu C :X:X si I e ff dragut si imi place sa stau cu el. Inka nu m-am decis
Pai hai sa o luam prin eliminar, u zic ca pe D sa-l eliminam ca din cate am inteles v-ati certata de multe ori, ultimi doi
Mamaaa deci ma dor si ochii ) numai D, C,I,I, C, D, I, D, mama )x-x.Eu iti spun sa il alegi doar p-ala care nu te-a pupat cu forta ci pe cine ai dorit si tu sa il saruti si cel cu care te simti bine.Nu e frumos ca unu' sa te pupe cu forta e cam ..ciudat ..anyway Bafta! :*
Daca C si I chiar te plac vor vrea curand sa vorbiti sa va intalniti. daca nu eu zic ca e pierderea lor :*
Inseamna ca esti sublima de ai 3 baietii dupa tine! pai alege-l pe ala de care iti place mai mult!
Sau nu cred ca nici ei nu sar supara tare daca ai fi cu toti deodata. SUCCES!
Bananacantareata87 întreabă: