| Madalina115 a întrebat:

ajutati`ma si pe mine cu niste mesaje pentru prietenul meu, dre care nu stiu ce sa mai cred.sadsuntem de o luna impreuna si el spune ca ma iubeste, ca tine foarte mult la mine(mentionez ca e mai timid, deci nu ma astept la mari declaratii de dragoste din partea lui)dar cel mai mult ma enerveaza faptul ca nu ma suna...ma suna, dar rar.Pana de curand ma suna in fiecare zi, dar acum de ex:nu m-a sunat de sambata seara.nu stiu ce sa cred.Suntem in retele diferite, dar iese in fiecare seara si cred ca ar gasi vreun tel ca sa ma sune. voi ce credeti? Aaa.si va rog sa va ganditi la un mesaj prin care sa-i dau de inteles ca am ajuns sa-l iubesc asa cum e(mai vagabond)dar daca el nu pune nici`un efort, si nu incearca si el sa se schimbe...atunci nu stiu daca o sa rezist mult, pentru ca sufar mult.va rog ajutati`ma!

Răspuns Câştigător
| Anet a răspuns:

Baietilor in general nu le place sa fie stresati cu telefoane si nici sa isi streseze iubitele cu chestiile astea.Cel mai bine ar fi sa il suni sa va vedeti si sa ii zici in fata tot ceea ce ne-ai zis si noua, nu incerca sa ii dai mesaje codate din care sa presupui ca el va intelege ce vrei, cea mai buna metoda este cum am mai spus si mai sus sa ii spui direct in fata tot ceea ce simti happy

2 răspunsuri:
| TheRomanticGuy a răspuns:

Daca e si timid dar si vagabond, :-s nu suna prea bine.

| alexandrag a răspuns:

Te cam contrazici... "am ajuns sa-l iubesc asa cum e(mai vagabond)dar daca el nu pune nici`un efort, si nu incearca si el sa se schimbe."

daca zici ca ai ajuns sa-l iubesti asa cum e atunci de ce vrei sa se schimbe?