anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Sunt in aceeasi clasa cu fostul meu iubit si tot am impresia ca el si prietena mea cea mai buna se plac chiar daca nu sunt impreuna. (El a vrut si ea nu). La asta ma gandesc asta visez mereu si innebunesc daca ii vad vorbind. Stiu ca e FOST dar pur si simplu nu pot accepta ca ei doi sa fie impreuna cand stiu sigur ca eu si el ne potrivim de un milion de ori mai bine. Un nou iubit nu imi pot face deoarece nici nu am optiuni si oricum pe el l-as vrea mai mult asa ca stau mereu singura suparata si ma uit mereu sa vad daca ei vorbesc sau nu. Imi e frica sa nu se cupleze nu stiu ce m-as face nu pot sa ma controlez si sa trec peste el. Ma puteti va rog ajuta cum sa fac sa nu imi mai pese de ce face el? Suntem in aceeasi clasa si imi e foarte greu. Ofer funda! Va multumesc mult!

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu să te elibereze de idolatria pentru acel băiat.Mai bine roagă-te pentru ca la momentul potrivit el să te ajute să găsești persoana care ar fi cel mai potrivit soț pentru tine și pîna atunci ai fi mult mai fericită dacă alege să nu ai nici un preiten.Moda asta de a trebui să ai mereu prieten aduce numai suferință.

| corbulalbrosu a răspuns:

Atat comportamentul cat si modul tau de a gandi este complet gresit dar mai ales ilogic. Atractia sentimentala dintre 2 persoane in primul rand trebuie sa existe si in mod obligatoriu trebuie sa fie neaparat.....reciproca. Ar fi cazul sa te maturizezi. happy Multa sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Vrei sa spui ca intre ei doi nu poate exista nimic atata timp cat unul dintre ei nu simte ca celalalt?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. Si mai mult ca sigur, exact acelasi lucru se produce si intre tine si "fostul". As vrea ca aceasta apreciere sa fie gresita/eronata, sa nu se adevereasca, dar...din pacate ma insel foarte rar.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ba, da' disperata esti.

| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Ba da ce raspunsuri fara rost dai

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Am dat un singur raspuns pana acum. Asta e al doilea, si da, tot fara rost e.