| Looooooooooooo a întrebat:

Am 13 ani si iarna trecuta a inceput sa imi placa de un baiat cu un an mai mare.Cand el a aflat mi-a spus ca nu simte reciproca si de atunci nu am mai vorbit.
Toamna aceasta am fost invitata la ziua lui fiind doar doua fete mai mici invitate.El si-a sarbatorit ziua de nastere seara si a cam baut.Cand trebuia sa plec acasa m-a prins de maini si m-a pus pe pat incercand sa ma sarute,dar eu am intors capul, astfel reusind doat sa ma pupe pe obraz.Scena s-a mai repetat de cateva ori si apoi a inceput sa ma roage sa dorm la el, ceea ce eu am refuzat.
De cand a nins prima data nu reusesc sa plec de la scoala fara sa ma arunce in zapada si sa ma spele.Ieri chiar m-a scos din scoala ca sa ma spele.
Chestiile astea ar putea insemna ceva?
Scuzati-ma daca intrebarea este prea lunga si va rog frumos sa nu comentati asupra varstei pe care o am deoarece si eu sunt constienta ca sunt prea mica pentru o relatie.

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Ai 13 ani im *** mea...habar nu ai ce insemna un sentiment

| corbulalbrosu a răspuns:

Si-a schimbat optica in privinta ta, ati mai crescut, un an inseamna mult.A inceput sa-i placa de tine, toate acele manifestari facute de el inseamna de fapt exteriorizarea sentimentelor lui. Ce mai, vrea sa deveniti un cuplu sa aiba o relatie de prietenie, poate chiar mai mult. Daca doresti si tu incearca sa fii mai receptiva.In rest mult succes.

| Futhakari a răspuns:

Incearca sa se faca si el remarcat cum poate, cu spalatu fetelor e o joaca amuzanta si fetele sunt in stare sa spele un baiat credema.Cand tu stii personal ca esti prea mica pentru o relatie pot spune ca gandesti sus, nu ca altele care zic da fara sa gandeasca.Ia intreaba-l ce simte pentru tine si daca e unu pozitiv, ia incearca sa vezi cum e o relatie.

| Sidonia07 a răspuns:

Relatie de cuplu, sentimente laughingdoamne..sigur vrea o relatie de "cuplu" cu tine daca te invita sa dormi la el! nu vrea decat sa se culce cu tine! ai 13 ani..ar trebui sa ai alte preocupari.

| TRECEtimpul a răspuns:

Sunt perfect de acord cu Sidonia07! El nu te iubeste, esti prea mica sa intelegi cum se comporta un baiat indragostit...el doar isi bate joc de tine si profita de faptul ca stie ca tu il placi. Un baiat care te iubeste nu te trateaza ca pe o t*rfa si isi bate joc.Eu zic sa-i spui sa inceteze cu comportamentul asta, deoarece daca tu l-ai placut candva asta nu-i da dreptul sa se comporte cu tine asa in prezent.

Eu zic sa scapi rapid de un asemena specimen si sa te ocupi de ale tale, pentru ca asa repede trece copilaria...
P.S.:Nu spera ca gesturile lui ar putea fi sentimente, pentru ca nu sunt! Sunt doar mistocareli! Trezestete, te-a luat de slaba! Renunta la "prietenia" cu el, e spre binele tau, mai ales ca el nu te respecta.