Atata vreme cat nu-ti introduci ceva in vagin sa te auto-deflorezi (rupi himenul) sau sa te infectezi, nu se intampla nimic.
Nu are ce să ți se întâmple, dar dacă te văd părinți tăi ai încurcat-o destul de rău
Nu cred ca s-ar putea întâmpla ceva rau. cat timp nu faci s3x cred ca totul e ok.
Cercetatorii care au efectuat foarte multe studii si experimente in privinta aceastei probleme inca mult prea ''delicata'' si tabu in convingerile populatii indoctrinate religios, au ajuns la concluzii care in mare parte sunt apreciate si considerate inacceptabile si la ora actuala.
Mai ales in cazul fetelor autosatisfacerea sexuala, realizata prin simpla masturbare a zonelor erogene sau a ''pasaricii'' in diverse combinatii : doar in exterior sau si intravaginal, de obicei au rolul sa produca o serie intreaga de benefiicii cum ar fi cele expuse in urmatoarele materiale :
https://www.unica.ro/relatii/femeile-si-beneficiile-masturbarii-1486
https://adevarul.ro/......index.html
Multa sanatate!
Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori pe zi si n-au nicio boala.
http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc
Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:
"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."
"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."
"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."
http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html
Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.
De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".
Nu se intampla nimic dar vezi ca masturbarea de la varsta mica s-ar putea sa devina o dependents destul de mare cand mai cresti
S3x is bad! eu am 40 de ani si nu am incalcat pana acum cuvantul Domnuoo!
Daca faptul ca te masturbezi zilnic nu este legat de o tulburare obsesiv-compulsiva, atunci e bine. Nu provoaca orbire sau prostire!? Dar daca crezi ca nu ai putea sa te abtii din a nu te masturba zilnic, ar trebui sa mergi la un psihoterapeut, asta daca stiu parintii. Masturbarea nu e un lucru rau, dar trebuie sa incerci totusi, sa vezi. Poti sa te abtii 1-3 zile?
Da, e o sansa de 69% in cazul in care taticutul afla de acest viciu al tau sa te dea afara din casa insa nu te teme, stramosii nostri dormeau mereu afara, iti urez succes in aventurile tale.
„Coacționar la clinica deschisă de Becali este Virgiliu George Vlăescu, un teolog care promovează intens multe teorii pseudomedicale pe diferite site-uri de extremă dreaptă."
—Alexandra Nistoroiu, PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să "fiarbă" cancerul! Libertatea, 29 martie 2019
„Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc."
—Brigaela, tpu.ro
Varrsa întreabă:
Ciovarta_Daniel_1979 întreabă: