Nu stiu ce sa zic. Daca il Iubești enorm e cam greu sa iti fie sila sa iesi cu el. Poate e doar sentimentul de atractie nu de iubire. Ieșiți si voi cu mai multi in grup sau fara el, uneori si vezi cum decurge. Oricum daca tu esti cea din poza esti frumoasa la 14 ani si bine dezvoltată.
Incercati sa iesiti cu prietenii, nu doar voi 2.Sau mai luati o pauza si vedeti-va mai rar, iar mai apoi o sa ti se faca dor de el, si n-o sa mai spui ca te-ai plictisit cu el.
Ma...C epot sa zic. La 14 ani te-ai plictisit de el =]] Nu stiu, roaga-l sa te ia la pat si sigur n-o sa te plictisesti Serios vorbind...
Nu sunt genul de fata care ar face asa ceva la 14 ani
Incearca sa nu va vedeti cateva zile. O sa ti se faca dor de el si nu vei mai spune ca te plictisesti.
Fi tu cea care face haz di de aici se va inveseli si el daca nu se primeste atunci lasa toul asa cum este probabil este un baiat mai linistit
Esti si normal daca la varsta asta tu te imcumeti la relatii asa lungi, auzi 11 luni, pffff frate trece tineretea pe langa voi, despartete de el si gata, esti la varsta la care NU trebuie sa te implici, relatiile tale sunt doar jocuri.
Eu nu ma consider frumoasa dar multumesc mi-ai facut seara frumoasa
Mda zici bine, dar ca sa mai adaug, de ce nu incerci tu ( fata ) sa distrugi plictiseala, pur si simplu si mi-e parca m-ai mi se intampla, adica ma plictisesc sa ma tot pup si sarut, dar incearca sa cauti joculete pentru cupluri Incearca sa faci sa rada, adica asa fac eu dar sunt baiat dar incearca si tu, joaca-te cu el, nu-i da pupici usor, apropie-te de buzele lui dupa dai capu` in spate sa nu ajunga sa te pupe si prosti, asa o sa mai radeti, cauta tot felul de prostioare sa va bina dispuna si sa va distrati sa nu te plictisesti, asa subiecte de discutie cate sa ai, ca nici eu nu prea vorbesc mult, cand sunt cu iubita , dar zic eu ca nu se plictiseste nici ea de mine si nici eu de ea, si au fost zile cand am stat si 5-6-7 ore impreuna, vorbesc serios, si nu eram plictisit, acum trebuie sa fii si obisnuit, poate ai si ghinionu` de un baiat mai, prea cuminte, adica nu face glume nu te face sa razi chesti, incearca ce-am zis. Bafta!
Si eu sunt exact in aceeasi situatie..Doar ca invers.El se cam plictiseste de mine, eu as putea sta langa el non stop numa sa il admir sau asa.Ganditi-va si voi la jocuri perverse, flirturi, in asa fel incat sa va atrageti unul pe celalat si tentatia sa fie tot mai mare . Eu inca trebuie sa pun asta in practica :]].
Ba din potrvia nu e timid sau asa ceva...are unele glume de care m-am tot plictisit..si ma gandesc sa luam o pauza de cateva zile sa vad cum ma simt
Mda, dar vezi cum ii ceri o pauza sa nu creada ca vreti sa va despartiti, sau poate in pauza asta, de nervi sau ceva sa se duca la altele/alta, si tot felul` de chesti, am incercat si eu sa fac o pauza gen dar mai era un centimetru, si o dadeam in despartire, mda ar trebui sa incerci tu sa mai animi admosfera, dar mda poate el nu vede ca-i monotonie, atragei atentia, si daca gandeste un pic o sa vezi ca o sa incerce sa se schimbe, dar acum sa vezi cum ii atragi atentia.
George0197 întreabă: