Buna!
Relatie 15-18?
Nu e mare diferenta, stai linistita.
Eu la 15 ani, am vorbit cu un baiat de 20. (A fost primul meu prieten, la fel ca la tine). In primul an, nu stiam ce vrea asa ca nu m-am atasat prea tare, Acum, dupa 2 ani sunt tot cu el .
In primele 6-7 luni nu isi permitea cam nimic. Isi vedea de treaba lui. Cand am stiut ca tine la mine, l-am lasat oarecum sa imi "puna" mana pe fund. Dupa ce a facut asta, era cam panicat, astepta sa fie parasit (eram o fire foarte vulcanica, si nu acceptam sa ma atinga cineva unde nu trebuie. :3
Daca iti spun prietenele tale ca e prea mare diferenta de varsta nu le asculta, gura lumii nici pamantul n-o astupa!
In legatura cu tema "dragostei".
Iti dai seama ca nu e ok sa iti incepi viata sexuala nici la 15 ani, dar daca tine la tine va astepta macar 1 an. Doar ca e varsta aia la care urla hormonii in el. In ziua de astazi majoritatea
baietilor nu mai vor o relatie. Ori vor o aventura, ori o familie. E simplu. Daca am omis ceva, imi poti trimite mesaj pe privat, si nu uita ce am spus mai sus e parerea mea. Te :* bafta.
Scuza-ma dar trebuie sa fi fraier sau chiar batut in cap sa te implici intr-o relatie cu o minora la varsta de 18 ani cand urla hormonii in baieti si este varsta la care ei trebuie sa strabata cat mai multe cearsafuri nu sa astepte ca printesele sa fie pregattite, si 3 ani e bataie de joc, mai bine v-ati retrage elegant din relatie amandoi, baiatul dupa gesturi clar vrea sex nici o indoiala, dar tu nu esti dispusa pentru ca nu esti pregatita, sfatul meu despartitiva
El este un tanar sanatos care stie ce vrea de la tine si incearca, asa cum este si normal, sa te pacaleasca. Va reusi oare?