| 123Anon123 a întrebat:

Hei, TPU! Am 15 ani jumate, sunt clasa 9 si sunt baiat. O buna prietena are niste probleme cu baietii. E indragostita de un tantalu care o face numai sa sufere pentru ca nici nu vrea sa fie cu ea, dar nici nu o lasa in pace. Ei ii fac rau aceste lucruri intrucat este foarte sensibila. Ideea este ca am inceput sa ma indragostesc de ea, cu sau fara voia mea. Toata ziua ma gandesc doar la ea si la cum as putea sa o fac sa se simta bine fiindca stiu sufera foarte mult. Nu mai stiu ce sa ii zic si cum sa o mai incurajez! Voi ce idei aveti? Si ar mai fi ceva... nu am curajul sa ii spun ca imi place de ea fiindca imi e teama ca ea ma va respinge si totodata buna relatie dintre noi se va distruge. Ce parere aveti? Va rog, ajutati-ma.

2 răspunsuri:
| Xpressurself a răspuns:

Eu te-as sfatui contrariul. Sa nu mai stai asa sa-i tii lumanarea. Sa-i spui ca iti place de ea. Dar cu zambetul pe buze si increzator. Nu cu capul plecat si fricos. Daca esti curajos infrunta-l pe tantalau si spune-i sa nu se mai apropie de ea. Ce crezi ca-ti poate face? Tu ai prieteni? Sa te jute.
Invata sa fii barbat si sa lupti pentru ceea ce-ti place.
Fricosii pierd mereu.
Nimeni nu te poate ajuta, doar tu o poti face.

| Xpressurself a răspuns:

Relatia "buna" dintre voi asa cum este acum trebuie sa ia sfarsit neaparat. Altfel nu se va putea naste aceea pe care ti-o doresti tu.