| Alex00990 a întrebat:

Am 15 ani si imi place de o fata. Ne cunoastem de ceva timp si am vorbit destul de mult. Ideea e ca ma cam ignora de la un timp (su cel putin asa mi se pare). Ea spune ca nu are nimic cu mine. Imi place foarte mult de ea, cum sa ii atrag atentia.
( Precizez ca suntem la licee diferite si nu ne prea vedem)
Multumesc!

3 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Te ignoră pentru că și-a pierdut interesul.
1. Nu mai vorbi cu ea. Deloc. Ignor-o până când îți dă mesaj. O să-ți dea, stai calm. Fie că se întreabă de ce nu-i dai mesaj sau fie că se plictisește și își aduce aminte de tine, o să te contacteze cumva. Atunci e momentul tău de glorie, McGregor. Fii relaxat la început, dacă te întreabă că de ce nu ai mai dat vreun semn de viață, îi spui că nu prea ai avut timp și schimbi rapid subiectul. Apoi vorbești cu ea, pur și simplu. Dacă poți, fă-o să râdă. Încearcă să pari indiferent. Probabil o să te testeze cu căcaturi de copii de clasa a 8-a ca să vadă dacă o mai placi. Indiferent că e ceva scris sau îți pune pupic după mesaj, nu trebuie să îi arati ca o placi. De exemplu, dacă îți trimite :* îl ignori. Dar vezi să n-o faci să creadă că ești ofticat sau ceva. Și nici că ți-ai pierdut interesul. Îi mai răspunzi uneori la gesturile drăguțe, dar nu insista niciodată cu nimic de genul. Ideea e să vorbești cât mai mult cu ea și s-o faci să se întrebe lucruri.
După ce termini cu joculețele astea și cu conversațiile alea standard și semi amuzante și doar de umplutură, trebuie să începi să fii serios. Întreab-o lucruri serioase. Povestește-i ceva legat de tine, habar nu am, ceva legat de viață, întreab-o unde se vede peste ceva timp, dacă i se pare că trece repede, orice, cât s-o faci puțin nostalgică. Sau întreab-o care e cel mai aiurea lucru care i s-a întâmplat. Dar vezi să nu fie mecanic. Nu vorbi cu ea despre mașini și nu face glume cu ea și imediat după o întrebi lucuri serioase. Ai răbdare și ia-o încet.
Stai cu ea cât de mult poți. Când nu mai puteți vorbi, dacă pleacă ea, nu-i cere să mai stea. Dacă pleci tu, o saluți și pleci. Sau depinde ce face ea. Dacă o vezi că vrea să fie drăguță cu tine, îi răspunzi, dar nu insista prea mult pe asta. De exemplu, dacă îți zice să mai stai, îi spui că ai vrea, dar trebuie să pleci. Sau întreab-o ce oferă ca să mai stai cu ea. Sau orice, ideea e să nu pleci brusc cu "nb" și nici să fii prea ciudat gen "vorbim maine" sau "abia astept sa mai vorbim" sau mai știu eu ce.
Nu uita să-i ceri numărul dacă nu-l ai deja. Nu insista și nu te ruga de ea. Dacă nu vrea, spune-i că nu prea mai stai pe Facebook și n-o să fii acolo prea des. Și îți place wapp-ul, sau ceva.
După, aștepți o zi ca să nu zică că ești dubios și îi dai mesa după ce ieșiți de la școală, cu ceva de genul "Hei, am niște lucruri de făcut prin zonă și sunt aproape de liceul tău. Ai chef să bei ceva? / un suc/ înghețată(dacă e cald)/ plimbare/ mc/ kfc/ce vrei tu.(adică tu să alegi ce vrei, nu i le înșira ei pe toate, nu ești cutia Pandorei) Dacă nu acceptă, îi spui că e ok, poate altădată. Și așa mai ai o singură dată în care o poți invita undeva. De data asta, în week-end, când știi că are timp. Dacă nu acceptă nici acum, o lași baltă. Dacă bagă motive cum că nu vă cunoașteți poți să-i spui că de-aia vrei să ieșiți. Dar nu insista. Dacă are motive serioase, ceea ce e puțin probabil să fie de 2 ori la rând, poți să-i spui că e ok și aștepți un mesaj de la ea și o invitație undeva când are o zi liberă. Indiferent ce face și ce zice, nu o mai inviți încă o dată, nici dacă te roagă frumos.

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu poti sa ii atragi atentia daca nu iesi cu ea in oras sa povestiți, sa va cunoasteti sau sa dezbateti vreun subiect.
Asa ca invit-o la o cafea sau la o bere ( glumesc cu berea ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai facut vreun pas destul de repede incat sa mergeti mai departe, de aceea te ignorã nu mai vorbi asa des cu ea.
Dacã mai este interesatã o sa vrea sa vorbeasca cu tine, dacã nu, nu. O chemi la un suc o pizza, un film si o cunosti mai bine... incerci sa o rezolvi cât mai repede, nu o lungesti sa pierzi timpul, te alegi doar cu ignore sau friendzone asa.