| Alex00990 a întrebat:

Am 15 ani si m-am indragostit de o fata. Problema e ca ea este fosta prietena a unui prieten.Nu prea stiu cum sa procedez. Mie imi place foarte mult de ea. Dar ce parere o sa aiba prietenii ei si fostul ei.
Ce sfaturi aveti?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fata respectiva este ''libera'' si absolut nimeni nu are nici un drept sa faca comentarii in privinta relatiilor ei de prietenie. De asemenea nici in legatura cu viata ta personala sau relatiile actuale sau viitoare, indiferent cine va fi acea persoana. Daca voi doi conveniti sa deveniti un cuplu, acert aspect al problemei va intereseaza doar pe voi doi si este pur si simplu la aprecierea voastra, deci nu trebuie sa va intereseze parerea celorlalti. Succes in relatie si viata!

| SG1995 a răspuns:

Daca tipa nu e vreo curva care si-a tras-o cu tot orasul nu e vreo problema.

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca fata s-a despartit de ceva timp de prietenul tau nu vad unde ar fi problema daca ai incerca o relatie cu ea. Daca si ea simte ceva nu vad de ce v ar sta in cale parerea celorlalti chiar daca sa zicem ca iti sunt apropiati. Nu e ca si cum i ai sufla iubita prietenului tau. Ei doi s au despartit deja si nu i mai leaga nimic. Eu zic sa ti iei inima in dinti si sa incerci sa faci ceva in privinta fetei care ti place. Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba au prietenii si fostul'? O iau ei de crescut, sau?
Prietenii sunt prieteni si fostul' asta e... "fost"... adica a fost si nu mai e, tine de limba Romana.