| Lovξ a întrebat:

Hei TPUsad am 16 ani si am o problema destul de mare: m.am combinat cu un tip si vb de ceva vreme..chestia e ca m-a facut sa ma indragostesc pana peste cap de el, ne.am intalnit.a fost totul ok, dar mai tarziu mi-a spus ca el nu poate avea o rel fara sex, eu nu sunt pregatita inca pentru k ma gandesc si la consecinte, asa ca am refuzat si i.am propus sa ma accepte asa sau sa ne despartimhappy, bineinteles ca ne.am despartit acum suntem doar prietenibig grin...dar eu il vreau inapoi,imi place mult,ne intelegem de minune,e perfect pentru mine...dar nu vreau sa fac sex, si asta e pe primul plan,adica sunt hotarata sa fac doar cand voi fi pregatita si sa ma astepte nu se pune problema, ar dura prea mult, deci vreau o rel fara sex, dar nu stiu cum sa-l recuceresc si sa.l fac sa inteleaga prin cateva cuvinte ca eu IL VREAU dar nu pot renunta la virginitate pentru elstraight face ce sa faccc? helpp :X

Răspuns Câştigător
| AnabellaXD a răspuns:

Nu este perfecthappy. Daca te iubeste TE IUBESTE asa cum esti tu happy. Vei gasi baiatul care sa te merite. Daca era perfect pentru tine te acceptahappy. Un om care te iubeste te sustine, si nu te obliga sa faci un lucru pe care nu vrei sa il faci. Dar daca vreti sa fiti impreuna ii explici ca trebuie sa aiba rabdare cu tine, sa te sustina si sa te astepte.SA ASTEPTE pana cand vei fi pregatitahappy. Daca nu vrea STAI LINISTITA! Baieti din astia ca el gasesti pe toate strazilehappy. Intr-o zi va veni baiatul care te merita, care te va iubi, care te va intelege, care nu se va departi de tine pentru ca nu vrei sa faceti sexhappy
Eu zic sa il uiti pe tipul asta NU MERITAhappy.
Bafta :*

| BfmvMT a răspuns (pentru AnabellaXD):

Prea multe "happy" mai renunta ca mi se face greata I don't want to see

| AnabellaXD a răspuns (pentru BfmvMT):

Vaiii x_x te voi avea pe constiinta toata viatahappy Pun cati de,,happy'' vreau. Ete frate nu mai poate lumea sa faca ce vrea fara sa iti ceara parerea tie.IMPORTANTULE!

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, fiindca el nu tine la tine si vrea sa te foloseasca doar pentru sex. Nu pot sa am o relatie fara sex inseamna: nu sunt interesat decat sa fac sex cu tine, nu sa avem o relatie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu înțelegi că pe el sexul îl interesează?
Dacă te-ar iubi, te-ar înțelege.
Trezește-te!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu poti fi cu cineva care vrea de la tine doar sex si nu intelege ca tu nu vrei

| FemeiaPisică a răspuns:

Pe el il intereseaza doar sexul, nu ii pasa de tine. Daca te placea cu adevarat, crezi ca se despartea de tine doar pentru ca ai refuzat sa faci sex cu el? Este bine pentru ca l-ai refuzat si te-ai despartit de el, altfel in viitor iti parea rau pentru ca te-a lasat cu ochii in soare.

| Lovξ explică:

Multumesc pentru raspunsuri...chiar imi spunt de ajutor..si acum am confirmarea la ce presimteam euhappy k vrea doar sex:* va puplove struck

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Fetita nu conteaza cat il iubesti, tu pentru el erai doar o carpa! Vroia doar sex si atat! Nici dupa cei vei fii pregatita nu trebuie ca prima oara sa o faci cu el...De ce?! Pentru ca el te va folosi si daca acum va veti impaca pentru el vei fii doar a treia roata si nimic mai mult. Trebuie sa il uiti, stiu ca nu este usor dar trebuie...nu zic ca timpul vindeca tot dar vei regreta daca nu o sa il uiti. Adica gandeste-te ca sunt multi baieti pe lumea asta care chiar te-ar putea iubi asa cum esti, trebuie doar sa cauti.
Succes si iti propun sa nu faci greseala sa faci sex cu el...ai sa regreti in timp. Pentru ca dupa ce faci (sa spunem) el ar putea sa iti zica pa!

| Y2k a răspuns:

Sunt baiat si stiu cum gandeste. Te vrea doar pentru sex si pe urma o sa te lase cu fata la soare..incearca sa ai prietenii tai aproape cere-le si lor sfaturi cere-le sa fie alaturi de tine. Lasa-l pe el in pace. La 16 ani nu meriti sa fi pusa in situatia asta. Nu fa greseala vietii. Incearca sa faci ceva ce nu o sa iti aduca aminte de el. Ai toata viata inainte nu se rezuma totul la "el". Ai grija de tine.

| Azµre a răspuns:

Ești grea de cap, nu te iubește dacă te iubea nu punea condiția facem sex să fim împreună!

| Dariusuu a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa fi cu el. Interesul lui este sa faca sex, atata tot.

Tu ai doar 16 ani, varsta ideala pentru inceperea vieti sexuale este de 17 jumate.

Spune-i ca trebuie sa astepte inca un an si un pic, si i vei vedea adevarata fata.

Daca nu poate astepta, inseamna ca nu merita iubirea ta.

Gandeste-te putin si tu.

Ai grija de tine.

| e1xtz a răspuns:

Ok...inainte de dat cu presupusul ca nu vrea decat sex, poate este mai mare decat ea, si fiecare alege pana la ce nivel merge intr-o relatie.iar tu daca nu esti pregatita pentru asta, ori astepti sa mai cresti si voebesti cu el atunci(desi nu ar fi indicat).ori cauti un baiat fara implicatii sexuale.ori singura

| TeddyPaul a răspuns:

Incearca sa il schimbi... discuta cu el..comunica mai mult... daca nu reusesti nimica incearca sa il uiti..stiu ca iti este greu dar incearca..gasesteti o alta preocupare!

| AleXisAleXis a răspuns:

Imi cer scuze pentru ceea ce voi spune dar este prost. Daca vrea sex de ce s`a incurcat cu tine? Ai doar 16 ani, ce credea? ca o sa sari direct in pat cu el? Nu este matur deloc. Eu zic sa-ti gasesti al baiat... cui pe cui se scoate. Dar daca tot il iubesti asa tare vorbeste cu el si fa`l sa te astepte inca 1 an. Dar nu cred ca va astepta pentru ca baietii stau cat stau cu laba dar apoi se satura si decat sa te insele mai bine nu te impaca cu el. Fii sigura de asta : Nu te va astepta atata timp!

| BoObz a răspuns:

Asta nu e iubire! Este o relatie din interes. Interesul lui este sa faceti sex. Nu trebuie sa te simti obligata sa faci acestu lucru. Daca te iubeste sau tine cat de cat la tine o sa se intoarca, daca nu, nu merita deloc sa te dezvirginezi pentru cineva care nu te poate astepta si mai ales nu te merita happy Incearca sa te obisnuiesti fara el, o sa gasesti un baiat potrivit care sa te merite si sa te iubeasca pentru ceea ce esti nu doar pentru placerile lui :*