anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si sunt virgina.De cele mai multe ori ma excit cu apa de la duş cu stropii ăia (nu râdeți de mine ) Am facut asta într-o seara si dimineata cand m-am trezit trebuia sa imi vină ciclu si mi-a curs o picătură de sange iar a doua zi dimineaţă mi-a venit ciclu. Întrebarea mea e, oare m-am dezvirginat cu stropi de la apa? Sau de ce mi-a curs inainte de ciclu o picătură de sânge? Va rog am nevoie de ajutor. Oare nu mai sunt virgină?

Răspuns Câştigător
| io09675 a răspuns:

Deci....stropii de apa nu au o asemenea presiune incat sa te dezvirgineze. Este perfect normal sa iti curga doar o picatura de sange inainte de ciclu, se mai intampla. Ce ai facut tu acolo in dus, se numeste masturbare clitoridiana.

| Ioana0002 a răspuns (pentru io09675):

Mulţumesc mult!

| anonim_4396 explică (pentru io09675):

Stropii de apa nu o pot dezvirgina oricum.Numai daca face sex se dezvirgineaza.Tu tw referi la ruperea himenului, ceea ce e diferit de dezvirginare

9 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cu stropii de apa de la dus, este imposibil sa te dezvirginezi.

| DaniTDCI a răspuns:

Ce speriata esti, nu ai fost penetrata deci nu ai nimic (asta daca nu ai bagat si vreun deget happy )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce fac multi oameni aceasta confuzie? Vad si in raspunsuri cat sunt de gresite.Dezvirginarea e diferita de ruperea himenului(ceea ce provoaca sangerarea). Dezvirginare inseamna ca ai facut sex.Ruperea himenului poti s-o faci si singura.Dar oricum la tine nu e cazul, nu poti sa-l rupi cu un strop de apa

| Otto19 a răspuns:

Nu, nu te ai dezvirginat, poate e o raceala, nebunatico rolling on the floor

| Dyalema a răspuns:

Nu cred ca te-ai de virgină cu apa. Dar totuși nu mai fa asta. Dacă ai o infecție vaginala, o poți trimite spre uter cu presiunea apei și o sa fie destul de nașpa!

| PIPER23 a răspuns:

Virginitatea fizica presupune penetrarea vaginului, respectiv ruperea himenului, ceea ce nu se regaseste in ce ai spus tu.

| QueenMedeeaAS a răspuns:

Clar dezvirginare. Acum du-te si te pocaieste!