| Izabella312 a întrebat:

Am 17 ani iar azi am iesit in oras cu niste prietene. Am fost cu una din ele sa comandam mancare si vanzatorul facea conversatie cu noi. Dupa ce am plecat, i-am zis prietenei mele ca era simpatic si ea mi-a zis ca se dadea la mine. Iar cand am mers sa cer un cutit el a zis ca nu are si apoi m-a chemat si mi-a dat doua cutite si ne-am atins mainile. Acum imi pare rau ca nu l-am intrebat macar cum il cheama si am incercat sa-l caut pe Facebook dar nu l-am gasit. Voi ce credeti, i-am placut? Sunt in stare sa ma duc data viitoare la el si sa-i cer numarul.laughing Ar fi potrivit?

4 răspunsuri:
| Elyiela a răspuns:

Dragoste la primul cuțit laughing))

| AlexandruYonutz1998FanMetin2 a răspuns:

Eu cred ca vrea doar sa va ***...

| Jonister a răspuns:

Interesantă povestea laughing. Sfatul meu e să nu mergi tu la el, doar dacă chiar simți că a fost o atracție între voi. Dacă s-a dat la tine din prima, e foarte probabil să facă asta, cu majoritatea clientelor. Și nu cred că ți-ai dori un astfel de prieten. Dacă chiar crezi că poate fi ceva între voi, poți merge la el să-i ceri Facebook-ul, dar să o faci discret, ultimul lucru pe care ți l-ai dori e să pari disperată. Sper că te-am ajutat.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Jonister):

Un rahat, gandire de rahat ai prin care o sa ramai singur... Si uite asa prin sfatul tau se mai rateaza poate o relatie frumoasa!