| pussyslayer a întrebat:

Am 17 ani si am o problema cu parul din zone intime. Mai ales cu cel dintre fese. As vrea sa merg la salon si sa mi l iau pe cel pubian, dar as merge la salon o data. Insa intrebarea mea este: daca in timpul epilarii am erecție fata de tipa care ma epileaza. Este un lucru necontrolat. Ce fac? Ea cum va reactiona? Eu nu as avea probleme in a intretine relatii

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca platesti tot serviciul, nimeni nu se va supara.

| frostxtq a răspuns:

Eu cred ca esti destul de mare incat sa te descurci singur cu astfel de lucruri. Si pentru barbierit o sa mergi tot la salon?
chiar daca mergi la un salon acest lucru nu se va intampla nimic mai mult. E normal. Crezi ca ai fi primul care pateste astfel de lucruri?
Si stai linistit, la salon nu e sigur ca te va epila o fata super "hot", frumoasa si mai stiu eu cum iti imaginezi. Tot ce-i posibil sa ai parte de o femeie de varsta a 3-a sau chiar de un barbat. laughing
Sorry, nu vreau sa te descurajez, dar nu e un domeniu in care lucreaza doar fetele sexy.

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Eu cred ca daca dai peste o tipa care intelege ca este ceva firesc si natural, nu cred ca ai avea de ce sa iti fie rusine, mai ales ca nu esti singurul. Cauta si tu niste recomandari, de preferinta femei mai in varsta, dar vezi ca s.ar putea sa fie mai scump ca la femei!

| Anonim1640 a răspuns:

Multi au eractie asa! Doua sfaturi:
1. Du-te la salon si incearca sa te abti. Nu te uita la ea ca sa nu iti vina fantezi.
2. Scapa de parul pubian singur. big grin
Si faza cu intretinerea relatiilor sexuala nu are nimic daca esti protejat(in cazul in care nu vrei copii) daca nu tot nimic pentru ca tot la aia se ajunge. Sper ca am fost de folos.