| Jokerul12 a întrebat:

am 17 ani si nu am avut in viata mea 1 prietena. de ce oare? Si toti stiu ca eu sunt un baiat sufletist. si care tine la prieteni si toate astea. de ce nimeni nu vrra sa fie si cu mine. trist. foarte trist. traim intr-o lume unde daca n ai frumusete nu esti nimic.

5 răspunsuri:
| Aimwork a răspuns:

Salut! Toti trecem pe acolo! Nu e vina ta neaparat, desi ai mare grija la ingrijirea personala!
Adevarul e ca majoritatea fetelor de varsta ta sunt duse! Cu nasul pe sus, cu capul in nori si cu fundul pe afara. atata timp cat nu vrei sa te schimbi pana la extreme va trebui doar sa astepti ..se vor maturiza.
Apropo! Nu mai fii sufletist cu cei care nu merita! Sa nu mai zic ca pari slab ..trebuie sa fi barbat la exterior si sa ai si o parte sensibila. fetele nu vor sa se combine cu o fata ..ci cu un baiat! Daca nu merge plimba-te, calaroreste cat poti! Sunt milioane de fete in tara!

| relian a răspuns:

Asa e lumea de cand aparu stai linistit. Spui ca nai prietena bla bla ca nimeni nu te vrea? Pun pariu ca sunt destule fete care te-ar vrea, dara nu le vrei tu pe alea laughing deci la fel cum tu te vaeti pe aici ca nu te vrea nimeni sunt destule fete care nici ele narata grozav si care se plang la fel ca si tine ca nimeni nu le vor laughing, cam astia is oamenii, daca ai pretentii normal ca nu ai ce doresti.Sa fi realisti, cam asa stau lucrurile si normal tot adevarat este ca fizicu conteaza si primeaza in viata oricarei fiinte, fie cai om sau animal.Si animalele la fel umbla dupa perechi care sarate cat mai bine, asta este o chestie de perpetuare a speciei, alegi un partener cu care sa aveti urmasi cat mai puternici, astfel ca specia sa poata supravietui in continuare.
Barbatii ca si fetele viseaza la fel la femei frumoase sau dragute oricum, fetele la barbati fatali mortali sau plini de bani.Dealde tine is barbati balamuc, peste tot laughing ai rabdare ca ai numai 17 ani, o sa apara el si o fata care sa-ti placa si sa te placa te asigur.La 17 ani ocupate cu altceva cu scoala fa ceva, invata citeste, lasa fetitele sau nu-ti fa problema ca nai prietena la anii tai.Cand o sa termini scoala, asta daca esti la vreo scoala, apoi treci de 20 de ani incolo si nai prietena atunci mai vezi tu, atunci sa iti faci probleme.Bine ca tu vezi si pe aia dealde 11 ani ca au piretena,prieten dai la jalea,tu nu esti ca aia,fiecare om este unic, fiecare are gandirea lui, are caracteru lui, nu te mai tot compara cu altii, ca aia au, tu nai si chestii de genul asta.Toate la timpul lor pentru fiecare in parte.

| RAY a răspuns:

Ai doar 17 ani nu vad ce drama e asta, aspectul fizic conteaza si atractia fizica nu o declansam in mod voluntar desi nu e vina fetelor ca nu te plac, poti sa isi imbunatasesti fizicul prin slabit,mers la sala, a isi lasa barba, a purta ceva in rosu si a avea un caracter mai indiferent, rece sa nu fi disprerat dupa ele., sa vezi de fete ca tine nu frumoase tu find urat, toate studiile spun acelasi barbati urati au pretenti mari., mai lasa din pretenti, bafta

| RoxoR153 a răspuns:

Știu cum e și eu pățesc la fel dar părerea mea e că ar trebui sa socializeze maiult cu fetele sa vadă cum ești tu cu adevărat. Sper că ți-am fost de ajutor

| AdyAdeluş a răspuns:

Este adevărat. Dar nu trebuie să fii trist din cauza asta. Sigur vei găsi o fată pe gustul tàu si căreia îi vei fi și tu pe gust. Nu te grăbi. Trebuie totuși să încerci să cucerești cu alte atuuri, dacă fizicul nu e punctul tău forte. Poate să fii amuzant, sau îndrãzneț sau eu știu...să ai alte atuuri.