Evident esti micuta ca sa poti discerne ce este bien si ce nu este, ce ar trebui sa faci si ce nu.
Eu cred ca etsi disperata sa-ti faci un iubit si nu conteaza cine este, dar vrei musai unul.
Sfatul meu este sa te focusezi pe carte si sa tocesti din rasputeri, maia les ca nu esti in nici o relatie si nici indragostita nu esti. Dragostea cand vine, o sa aflii, vei stii calr ca esti indragostita, ori lamomentul asta nu esti deloc, dar esti disperata sa-ti gasesti pecineva, probabil din prea multa plictiseala.
Nu uita: focusul pe carte si intr-o zi, se va intampla si minunea, sa apara baiatul care sa te placa.
Doamne, nu tin pasul.
Am ramas paf de la faza cu cu de 17 ani esti topita dupa unu de 13-14
Fa-ti ordine in minte, momentan nu te intalni cu nimeni da-ti spatiu, aceste chestiuni vin in primul rand ca tu ca persoana nu te cunosti bine, nu stii ce vrei, esti ca o trestie in vant, dar daca ai rabdare cu tine insuti si nu iei decizi pripite vei vedea ca raspunsul va veni de la sine.
Asta pentru ca e indecisa, s-a impartit mental atata, ca nici ea nu stie ce vrea. Sa stii ca si eu am patit-o sa fiu incapabil sa stiu ce simt si ce vrau, ideea e ca in astfel de cazuri sa nu critici, ca mai rau faci, si in primul rand persoana in cauza trebuie sa aiba rabdare cu sine insusi.
Ok.E nehotarata intre 2.As intelege.Dar 5? Dintre care unul are 14(clasa a VIII-a si altul 23? E putin cam mult.
Da, e mult, nu zic nu.