Daca la ora aia te-ai dus la un baiat acasa e clar ca stiai ce va urma. De-asta si el a fost insistent si din cate vad, din ce scrii aici, chiar ti-a si placut. Poti ramane insarcinata si in 2 minute darmite in 2 ore. Daca te intreb in ce perioada erai(fertila sau nefertila) nu cred ca stii, chiar daca ai 18 ani. Daca a ejaculat in tine sansele sunt mari sa ramai.
Daca esti minora, anunta-ti parintii ca te-a sedus si violat cu forta si este posibil sa fii gravida. in priemel ore dupa sex se cunoaste si medicul gienoclog poate scoate certificat legal, cu care poti sa-l dai in judecata.
Gandeste-te cum este sa fii insarcinata cu un animal care te-a violat!
Violat? Nu se vede clar ca i-a placut?
Cred ca ai schimbat mesjaul initial, pentru ca aucm apar varstele acolo
Deci, la 18 ani sex consimtit, ca practic acceptul tau sa te duci la el a confirmat asta, fara protectie, inseamna sarcina si boli cu transmitere sexuala.
Mai ai o sansa, numai daca erai in perioadat fertila poti ramane gravida, deci, cum ti-o fii nrorocul!
Și cică ai 18 ani. Până la vârsta asta nu ai învățat ce vrea un băiat dacă te invită la un „film"? În fine. Dacă avea un costum pe penis numit prezervativ nu rămâi însărcinată, dacă nu avea, să mă chemi și pe mine peste 9 luni, mersi.
Dar intrebarea e, daca mai facea o ora, cresteau sansele?
Poate, niciodata nu se stie.
Daca esti in perioada fertila si nu v-ati protejat Da sansele sa fi ramas sunt foarte mari si daca ai facut 5 minute sex fara prezervativ si a ejaculat, ai ramas si nu iti trebuiesc 2 ore draga ca sa ramai gravida! Si cum tu la 18 ani nu ai putina educatie sexuala?
Refuz sa cred ca la 18 ani ai un asemenea limbaj si ai ajuns intr-o asftel de situatie. Nu cred.
Daca a ejaculat in tine cat ai fost in perioada fertila atunci sunt cele mai mari sanse de a ramane insarcinata. Daca nu a ejaculat in tine nu ai de ce sa iti faci griji.