| RaduMarian123 a întrebat:

Hei TPU

Am 18 ani si inca sunt virgin sad

prietena mea are tot 18 dar din pacate nu mai este virgina doar ca ea nu stie ca eu sunt inca virgin :/...
Cum as putea sa fac ca ea sa nu isi dea seama ca sunt virgin? adica in timpul actului sexual ea o sa isi dea seama ca am mintit-o oare? :/

In acelasi timp am foarte mari emotii si mi-e frica sa nu o dezamagesc (adica sa nu ma descurc deloc avand in vedere ca nu am experienta )

Nu-mi dati raspunsuri gen : ar trebui sa-i spui si alte tampenii! CA NICI NU MA GANDESC SA-I SPUN -_-!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce importanta are daca tu nu etsi virgin?
Oricum isi va da seama, pentru ca vei fii extrem de stangaci si nu stii cesa faci cand esti inauntrul ei!

| RaduMarian123 explică (pentru Violleta2022):

Pai ce trebuie sa fac?

| Violleta2022 a răspuns (pentru RaduMarian123):

Sa nu faci nimic, comporta-te natural, chiar daca esti timorat de frica si jena, comporta-te natural, fii tu insuti, fiindca altfel risti sa nu mai ai erectie si atunci chiar este nasol de jenant in fata unei femei.

| Emilian65 a răspuns:

Las-o pe ea s-a descopere si s-a-ti spuna daca esti virgin sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai mintit-o? Nu e o rusine sa fii virgin. Ai doar 18 ani. Dumnezeule. Spune-i, oricum isi va da seama. Si daca tine la tine te va intelege

| RaduMarian123 explică (pentru anonim_4396):

De ce isi va da seama?

| MidnightR a răspuns (pentru RaduMarian123):

Nu e ca si cum ai avea BTS frate. Daca tine la tine ma indoiesc ca va fugi daca vede ca nu ai experienta sexuala.Din moment ce ea nu mai e virgina ar trebui sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa.si dea seama, cu siguranta.Vei avea pe fata un rictus ciudat si durata actului sexual va fi ~ 30sec memorabile.

| Steam321 a răspuns:

Dacă te iubește cum adevărat te va acepta așa cum este și eu am 25 de ani și sunt încă virgin

| Dyxless a răspuns:

Hahaha! De ce sa nu i spui in fata? Totul e normal! Daca va fi o fata de treaba te va intelege! Daca nu dumnezeu cu ea ))) It i gasesti alta! Nu au de ce te teme, sinceritatea castiga! Succes tie!