| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU, am 2 luni de cand sunt cu prietenul meu. La inceput se purta cu mine foarte frumos, vorbe alese, etc..acum nu stiu, ba e indiferent si ma ignora, ba isi mai aminteste din cand in cand de mine si ma amageste din nou cu cateva vorbe frumoase si gesturi dragute, apoi schimba iar foaia si tot asa. De ce face asta? E posibil sa isi fi pierdut interesul fata de mine? sad

4 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, important este sa nu iti pui niciodata inima intr-un baiat, si sa nu crezi in vorbele lui. Un baiat care te place cu adevarat, nu face asemenea figuri unei fete care o place. Care te place, te place asa cum esti tu!

| ElenaSA a răspuns:

Nu este consecvent in comportament si nu pare de incredere.

| mykydutza08 a răspuns:

Este vorba de 2 luni, ceea ce inseamna ca sentimentele nu sunt inca puternice, parerea mea este ca ar fi cazul sa pui punct, respecta si cere respect, atata timp cat s-a schimbat atat de repede este clar ca nu isi doreste o relatie de lunga durata, nu are stabilitate, nu este consecvent, cauta pe cineva care sa te merite cu adevarat, sa te respecte, pe cineva cu care poti vorbi absolut orice, acel cineva care sa te iubeasca asa cum esti, sa te iubeasca pentru ca esti TU! Funda happy

| Alcyon a răspuns:

Pai daca dupa 2 luni deja s-a plictisit de tine, e clar ca nu e serios. Nu mai crede si tu, toate vorbele pe care ti le spun baietii. Unii o fac pe cuceritorii de fiecare data cand vad o fusta noua si pe urma, daca ai picat in plasa, isi pierd interesul.