Ar trebui sa-ti ceri scuze pentru comportarea ta impardonabila si de asemenea iertare "in genunchi" cum s-ar spune, pentru a uita afrontul si a te reaccepta ca iubita "iubitoare". Depinde de firea fiecaruia, eu unul nu cred ca te-as putea ierta in intregime si neconditionat. Parerea mea.
Dacă nu mai vrei să ai treabă cu el, aşteaptă să te sune.
Oricum, ai greşit total la ce ai făcut.
Da ai gresit. cand vroia sa plece nu vroia sa plece pentru ca nu te m-ai placea ci pentru ca era inca trist din cauza decesului unchiului ala. uni oameni prefera sa fie singuri cand sunt tristi, singuri singuri fara nimeni langa ei. de aia a vrut sa plece.
acum partea nasoala vine ca tu l-ai injurat si ai inchis telefonul. naiba stie daca o sa te mai sune. probabil ca da sau nu. eu zic sa-l suni tu pentru siguranta!
Sigur,asteapta sa te sune, nu stiu cum de si-a permis macar sa mearga la unchiul sau si sa te lase singura ca doar l-ai luat ca animal de plus.
Suna-l, intalneste-te cu el, cere-i iertare ca ai fost o *ahem* si cere-i iertare.
Eu nu cred ca ar trebui sa îmi cer scuze pentru sta acolo si ziua si noaptea sta cu min o ora si dupa merge acolo sta cu prieteni joaca cărți