DA' bine o fost,, romantic" atunci cand ti'o cerut combinatia.Ai zis DA.Acuma el te place extrem de mult.De ce sa' nu'ti placa si tii di el?!?! Daca e sincer, prietenos, iubitor, dc sa nu'ti placa un asemenea baiat? Bun, asa e parerea mea. Daca tii iti place de cel mai bun prieten al lui, eu sincer in locul tau, N'as zice la nimeni asta, si m'as da putin la el, sa vad daca el ma place pe mine Daca nu ma place, asta e, daca da ieee Dupa care as merge la celalalt si i'as zice :,, Uite, stiu ca ma iubesti foarte mult, da' nu cred ca ne potrivim asa de tare.Asa k ar fi mai bine sa ne despartim..." Si dupa aia daca ma intreaba dc sau cum sau ma rog, as zice ca asta e, k nuss de el si gata. Daca e baiat cuminte o sa inteleaga.
Da' acum hai sa-ti zic ceva. Tu chiar vrei sa'i frangi inima la baiatul ala? Dupa tot ce'o facut pentru tine? Ia gandeste-te un pic asa: Te iubeste, te adora, face totul pentru tine, nu'i frange inima . Incerca sa vezi partea frumoasa la,, relatia" asta.Du-te cu el in oras, da'l in colo pi celalalt.O sa vezi, k va fi frumos.:X Bafta:X:X
Ii zici ceea ce simti. Gandeste-te. Daca el nu te-a ranit, tu de ce ai faceo? Adica si eu m-as simti naspa sa stea una cu mine, doar pentru faptul ca ma port frumos cu ea.
Parerea mea. Fii sincera cu el. Incearca sa vorbesti intra 4 ochi nu pe messenger, ca poate intelege altfel.
Gandeste inainte sa faci ceva.
Pa Pa
Tineti parerrile pentru matale
Mindfulness întreabă: